Ειρωνεύεται ο Πορτοσάλτε μετά την κριτική που δέχεται: Στην Ελλάδα μένουμε πίσω στην κατανόηση κειμένου

 Ειρωνεύεται ο Πορτοσάλτε μετά την κριτική που δέχεται: Στην Ελλάδα μένουμε πίσω στην κατανόηση κειμένου

Η δριμεία κριτική που δέχεται ο Άρης Πορτοσάλτε για την κυνικότητα που αντιμετώπισε την τραγωδία των Τεμπών προβάλλοντας τις κυβερνητικές θέσεις με επιχειρήματα που αγγίζουν το όριο του χυδαίου (χρειάζονται θυσίες για να βελτιωθούν οι υποδομές) έχει προκαλέσει έντονο εκνευρισμό στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ.

Χθες ήταν το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου που τον ανάγκασαν να πάρει τηλέφωνο την Καινούργιου να της ζητήσει τα… ρέστα ενώ σήμερα βγήκε πιο επιθετικός.

Με τέτοιες ενέργειες «υποδαυλίζεται η κοινωνία. Μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλο, αλλά μην παραποιούμε αυτά που ακούμε. Μην τα περνάμε από το σουρωτήρι και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε.

Στην Ελλάδα μένουμε πίσω στον διαγωνισμό PISA στην κατανόηση κειμένου σημαίνει ότι ακούω κάτι αλλά δεν καταλαβαίνω. Εκεί μπαίνουμε στην σκόπιμη παραποίηση. Υπάρχει πάρα πολλή παραποίηση. Οχι παραποίηση όχι στοχοποίηση. Κι αν ακόμα δεν θες να στοχοποιήσεις, αλλά όταν παραποιείς δίνεις το έναυσμα να στοχοποιήσουν» είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Σχετικά Άρθρα