Τσανακλίδου: Στηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν θα είμαι στα ψηφοδέλτια

 Τσανακλίδου: Στηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν θα είμαι στα ψηφοδέλτια

«Έχει ανοίξει μια ρωγμή θλίψης μέσα μας που ελπίζω να μην μας καταπιεί» τόνισε μιλώντας στην Ευγενία Λουπάκη για την τραγωδία των Τεμπών. «Προσωπικά δεν θα πάψω να συμμετέχω στις κινητοποιήσεις όσο κι αν με στοχοποιούν όσο κι αν με βρίζουν οι στρατοί των τρολ. Συμμετέχω γιατί αυτό μου δίνει ζωή και δύναμη!».

Η Τάνια Τσανακλίδου ξεκαθάρισε ότι δεν θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ«Στηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ και θα εξακολουθήσω να τον στηρίζω, αλλά δεν μπορώ να μπω σε καλούπια. Αν ήμουν άλλος χαρακτήρας θα το σκεφτόμουν».

«Κάθε Δευτέρα στο ΒΟΞ ετοιμάσαμε με αυτό το καταπληκτικό παιδί τον Φώτη Σιώτα, μια παράσταση απολύτως πολιτική χωρίς ούτε μια στιγμή να γίνεται διδακτική και να νιώθει ο άλλος ότι του κουνάμε το δάχτυλο», πρόσθεσε.

«Η εκπομπή στο Μουσικό κουτί γυρίστηκε 20 μέρες πριν και δεν είχε γίνει ακόμα το φοβερό δυστύχημα στα Τέμπη. Την έβλεπα προχθές κι έβαλα τα κλάματα εκεί που έλεγα ότι πρέπει να λέμε σ’ αγαπώ σ’ αυτούς που αγαπάμε, γιατί μπορεί να μην έχουμε άλλη ευκαιρία. Σκεφτόμουν αν θα πρόλαβαν αυτοί οι άνθρωποι να το πουν στους αγαπημένους τους…».