Κλείδωσε τα παιδιά της στο σπίτι κι έφυγε για 9 ώρες – Στο αυτόφωρο η μητέρα

 Κλείδωσε τα παιδιά της στο σπίτι κι έφυγε για 9 ώρες – Στο αυτόφωρο η μητέρα

Νέο περιστατικό εγκατάλειψης μικρών παιδιών, αυτή τη φορά στα Γλυκά Νερά. Μία μητέρα κατηγορείται ότι κλείδωσε τα παιδιά της μέσα στο σπίτι τους και έλειπε επί 9 ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 43χρονη έφυγε από το σπίτι τους στις 12 το μεσημέρι, αφήνοντας μόνα τους και κλειδωμένα τα δύο παιδάκια, ηλικίας 5 και 7 ετών. Στις 3 το μεσημέρι, τα δύο παιδιά άνοιξαν την μπαλκονόπορτα, βγήκαν στο μπαλκόνι και άρχισαν να φωνάζουν.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές τους και ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι κατάφεραν να μπουν στο σπίτι με την βοήθεια κλειδαρά. Αφού ηρέμησαν τα δύο παιδιά, άρχισαν να αναζητούν την μητέρα τους, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τελικά, η 43χρονη επέστρεψε σπίτι της στις 9 το βράδυ, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, οπότε και κατέληξε στο αυτόφωρο κατηγορούμενη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Οι αστυνομικοί έλαβαν καταθέσεις από τους γείτονες, ενώ σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της μητέρας των ανηλίκων, η οποία οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

Μόλις χθες έγινε γνωστή η είδηση ότι ένα ζευγάρι Μαροκινών συνελήφθη επειδή κλείδωσαν τα παιδιά τους στο μπαλκόνι κι… έφυγαν από το σπίτι, στα Πατήσια.

Πηγή: enikos.gr

Σχετικά Άρθρα