Καινούργιου: “Δέχθηκα τηλεφωνικά επίπληξη από Πορτοσάλτε για την κριτική που του ασκήσαμε”

 Καινούργιου: “Δέχθηκα τηλεφωνικά επίπληξη από Πορτοσάλτε για την κριτική που του ασκήσαμε”

Μέσα από τη σελίδα της στο Twitter η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί και που φέρνει στην επιφάνεια μια νέα τηλεοπτική κόντρα. Πρωταγωνιστής, όπως και στην περίπτωση των «Ράδιο Αρβύλα», ο Άρης Πορτοσάλτε και τα σχόλια που έχει κάνει από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ για την τραγωδία στα Τέμπη.

Το γεγονός ότι οι θέσεις του επικρίθηκαν έντονα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», και κυρίως από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, φαίνεται ότι ενόχλησε ιδιαίτερα τον γνωστό δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με την παρουσιάστρια, μάλιστα, της τηλεφώνησε για να την επιπλήξει ενώ φέρεται να μίλησε απαξιωτικά και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου αφήνει υπόνοιες ότι αντίστοιχα τηλεφωνήματα ενδεχομένως να έχουν λάβει και άλλοι παρουσιαστές και δημοσιογράφοι που επέκριναν τα λεγόμενα του Άρη Πορτοσάλτε.

«Δέχθηκα τηλεφωνικά… επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου… συνέστησε “να μην ασχολούμαι εγώ με αυτά”…», αναφέρει στο πρώτο Tweet η Κατερίνα Καινούργιου.

Σχετικά Άρθρα