Τέμπη: Η κατάσταση υγείας των τραυματιών του δυστυχήματος

 Τέμπη: Η κατάσταση υγείας των τραυματιών του δυστυχήματος

Πέντε άτομα νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και άλλα επτά είναι τραυματισμένα ελαφρά, όπως ανέφερε το Σάββατο (11/03), ο Μιχάλης Γιαννακός, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της ΠΟΕΔΗΝ ανέφερε σε σχετικές δηλώσεις του στο MEGA: «Τα πράγματα είναι ευχάριστα από την πλευρά των τραυματιών. Από νωρίς το μεσημέρι της επομένης της τραγωδίας, ερχόντουσαν συνέχεια νεκροί. Αυτή τη στιγμή, νοσηλεύονται πέντε περιστατικά συνολικά. Δύο στο νοσοκομείο της Λάρισας, ένας στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” που πάει πολύ καλά και θα βγει και ένα κοριτσάκι 22 ετών στο “Παπανικολάου”. Εκτός του ενός που είναι πολύ σοβαρά, πιστεύουμε πως οι υπόλοιποι θα τα καταφέρουν. Επτά άτομα βρίσκονται στο νοσοκομείο ελαφρά».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Ήμουν στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας και μπορούσε να δει κανείς τον τρόμο και το άγχος των τραυματιών για τους υπόλοιπους. Πήγα στη Λάρισα και είδα τους γονείς να μην γνωρίζουν τι έγιναν στα παιδιά τους. Εγώ έχω να κοιμηθώ από εκείνη την ημέρα, γιατί μου άνοιξαν το ψυγείο και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είχαν μεγάλη οργή, γιατί δεν μπορούσαν να τους δώσουν λίστα επιβατών. Οι γονείς έλεγαν δεν γίνεται να γνωρίζουμε πού είναι ο ντελιβεράς και να μην έχουμε σύστημα τηλεδιοίκησης».

Σχετικά Άρθρα