Ξέσπασε με τον Αμβρόσιο ο Μικρούτσικος:”Ο σκοταδιστής δεν σεβάστηκε το εθνικό μας πένθος”

 Ξέσπασε με τον Αμβρόσιο ο Μικρούτσικος:”Ο σκοταδιστής δεν σεβάστηκε το εθνικό μας πένθος”

Την έκρηξη του Ανδρέα Μικρούτσικου προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του πρώην μητροπολίτη Αμβρόσιου για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο παρουσιαστής και μουσικοσυνθέτης αν και παραμένει στο νοσοκομείο μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε, δεν άντεξε και έκανε την πρώτη του τηλεφωνική παρέμβαση στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Σχολιάζοντας τις προκλητικές δηλώσεις του Αμβρόσιου ανέφερε: «Αυτός ο Θεοπαίχτης, αυτός ο σκοταδιστής, αυτό το μαύρο σκυλί του πολέμου που δεν σεβάστηκε τη συλλογική μας θλίψη, το ότι χάθηκαν παιδάκια, τον πόνο των οικογενειών, τον πόνο της Ελλάδας και βγαίνει και δίνει τις δικές του ανεκδιήγητες ερμηνείες για να παίξει με το δικό του δόγμα. Όλο αυτό που έχει συμβεί είναι μια στροφή στην ιστορία», ανέφερε.

«Στα 70 μου αυτό το έζησα πολύ λίγες φορές στη ζωή μου. Κάποια στιγμή ενώ η κοινωνία πάει την πεπατημένη γίνονται και συσσωρεύονται κάποιες ποσοτικές αλλαγές που φέρνουν ποιοτική αλλαγή. Αυτή τη στιγμή πολιτικός κόσμος, κοινωνικός κόσμος, οικονομικός κόσμος, θρησκευτικός κόσμος, ιδεολογικός κόσμος περνάει μια τεράστια κρίση απέναντι στο πόσο αξιόπιστη είναι στην ίδια την ζωή, στον ίδιο τον κόσμο, στην ίδια τη νεολαία», συνέχισε.

«Είναι κουκιά μετρημένα, είναι τα παιδιά που δε γύρισαν σπίτι, είναι ο συλλογικός πόνος. Δεν είναι δυνατόν εγώ να βγαίνω μετά από 7 μέρες στην εντατική και να ζω αυτό το δράμα, που είναι χειρότερο από το προσωπικό μου! Πραγματικά το διάβασα εχθές το βράδυ και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Είναι βασανιστές», σχολίασε κλείνοντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος, τονίζοντας ότι τη Δευτέρα επιστρέφει στις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις.

Σχετικά Άρθρα