Τέμπη/Αδερφός θύματος: “Άκουγα τον Καραμανλή και κόντευα να τον πιστέψω – Να αποδοθούν ευθύνες”

 Τέμπη/Αδερφός θύματος: “Άκουγα τον Καραμανλή και κόντευα να τον πιστέψω – Να αποδοθούν ευθύνες”

Οι πολιτικοί θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, «το δυστύχημα στα Τέμπη δεν πρέπει να ξεχαστεί» είναι το μήνυμα του Γιώργου Ταχμαζίδη, ο οποίος έχασε την αδερφή του στο μοιραίο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Το μόνο που ζητάει η οικογένεια του όπως ανέφερε, μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής στο Mega, είναι να αποδοθούν οι ευθύνες σε αυτούς που πρέπει.

«Αυτό που θέλουμε και απαιτούμε να γίνει σαν οικογένεια είναι τα απαραίτητα. Να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους όσους ευθύνονται. Εάν πρέπει υπάλληλοι να χάσουν τις θέσεις τους γιατί δεν μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, τότε να τις χάσουν. Εάν οι υπουργοί δεν είναι ικανοί, να χάσουν τα υπουργεία τους αφού ήταν ανίκανοι. Και να φτιάξουμε επιτέλους αυτά τα τρένα», είπε αρχικά.

«Προχθές άκουγα την ομιλία του Καραμανλή στη Βουλή και κόντευα να τον πιστέψω. Σκεφτόμουν πόσο επικίνδυνοι είναι αυτοί οι άνθρωποι. Ας μας πουν αυτοί οι άνθρωποι τι προσφέρουν στην κοινωνία. Ποιο είναι το έργο τους; Και δεν αναφέρομαι μόνο στη τωρινή κυβέρνηση αλλά και στις υπόλοιπες. Να μην νομίζουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις πως θα κερδίσουν έδαφος τώρα. Πρέπει να καταλάβουν πως τις ψήφους δεν τις παίρνουν για τις υποκριτικές τους ικανότητες», πρόσθεσε.

Τέλος ο κ. Ταχμαζίδης είπε να μην ξεχάσουμε τα Τέμπη γιατί τότε θα είμαστε όλοι συνένοχοι.

Σχετικά Άρθρα