Νεκρό βρέφος στη Λάρισα: “Εγώ το έθαψα” λέει ο αδελφός της 38χρονης

 Νεκρό βρέφος στη Λάρισα: “Εγώ το έθαψα” λέει ο αδελφός της 38χρονης

Ο αδελφός της 38χρονης γυναίκας που γέννησε το μωρό στο μπάνιο του σπιτιού της και στη συνέχεια το πέταξε στα σκουπίδια, μίλησε στο Star και υποστήριξε πως εκείνος ήταν που έθαψε το νεκρό βρέφος στο χωράφι.

«Δεν το γνώριζε κανένας (ότι ήταν έγκυος). Μέχρι τώρα πήγαινε στα πρόβατα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο αδελφός της 38χρονης η οποία νοσηλεύεται φρουρούμενη στη ΜΕΘ. Ο ίδιος ανέφερε ότι η αδελφή του δεν είναι παντρεμένη και ότι η οικογένεια δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να είναι ο πατέρας.

«Της έφυγε στην μπανιέρα. Της λένε “γέννησες;” και λέει “όχι, αίμα έχω”. Δεν γνωρίζαμε τίποτα, ούτε η ίδια. Εάν ήταν έγκυος δεν θα πήγαινε στα πρόβατα» υποστήριξε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Εγώ πήγα και το έθαψα. Μικρό ήταν, πολύ μικρό. Λίγο πιο μεγάλο από ένα κινητό».

«Δεν πετάχτηκε στα σκουπίδια. Σε μία σακούλα σκουπιδιών ήταν» ανέφερε επίσης ο αδελφός της 38χρονης λέγοντας όταν ο ίδιος το είδε μέσα στη σακούλα έβαλε τα κλάματα.

Σημειώνεται ότι από τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση έδειξαν ότι το βρέφος όντως γεννήθηκε νεκρό.

Τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που έδωσε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση, «τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το παιδί γεννήθηκε με εργώδη- δύσκολο- τοκετό και νεκρό», ενώ πρόσθεσε ότι «η ιστοπαθολογική διερεύνηση θα μας δώσει τα υπόλοιπα στοιχεία».

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 38χρονη μητέρα πήγε στο νοσοκομείο με κολπική αιμορραγία. Οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι είχε γεννήσει πρόσφατα, καθώς εντόπισαν τον πλακούντα με τον ομφάλιο λώρο. Η ίδια ωστόσο, παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις αρνήθηκε ότι ήταν έγκυος.

Έπειτα από αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι η 38χρονη είχε γεννήσει την Τετάρτη (8/3) στο μπάνιο του σπιτιού της στα Καλύβια Ελάσσονας. Το έμβρυο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήταν περίπου 28 έως 30 εβδομάδων, κάτι που σημαίνει ότι ήταν δυνητικά βιώσιμο. Στη συνέχεια εγκατέλειψε το μωρό σε κάδο απορριμμάτων.

Συγγενείς της μετέφεραν το άψυχο μωρό, σε αγροτική περιοχή περίπου 2 χιλιόμετρα από τον οικισμό των Καλυβίων, όπου και το έθαψαν πρόχειρα σε κτήμα που τους ανήκει.

Χθες το απόγευμα (9/3) οι αστυνομικοί μαζί με τους οικείους της 38χρονης μετέβησαν στο σημείο, όπου τους υπέδειξαν ότι είχαν θάψει το νεογέννητο αγοράκι. Η μητέρα του νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο Λάρισας.

Πηγή: enikos.gr

Σχετικά Άρθρα