Μπουρδούμης: Είμαι περήφανος και βγάζω το καπέλο στους νέους που βγαίνουν στους δρόμους

 Μπουρδούμης: Είμαι περήφανος και βγάζω το καπέλο στους νέους που βγαίνουν στους δρόμους

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην ΕΡΤ και μίλησε  στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τη Λένα Δροσάκη «Photograph 51»  και για τις κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών και των νέων για το δυστύχημα στα Τέμπη.

«Αυτό το έργο που παίζουμε δεν ήρθε τυχαία στα χέρια μας. Είναι ένα έργο που συνάδει με αυτό που ζήσαμε σαν θεατρική οικογένεια και σαν κοινωνία. Έρχονται πολλοί θεατές, συγκλονισμένοι από την ιστορία αυτής της γυναίκας, νέα παιδιά και μεγαλύτερες ηλικίες, που μου μιλάνε για αυτή την αδικία», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και πρόσθεσε:

«Δεν θα ξεχάσω αυτό το πιτσιρικά, τον 15χρονο, που ήρθε πριν μια-δυο βδομάδες, μου ζήτησε ένα αυτόγραφο και μου λέει: ήταν άδικο αυτό που έγινε με αυτή τη γυναίκα. Με συγκίνησε πάρα πολύ που ταυτίστηκε με την ηρωίδα, μπήκε σε αυτή τη διαδικασία του έργου».

«Εγώ βλέπω λαμπρό μέλλον με αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας αυτή τη στιγμή. Είμαι πολύ περήφανος και βγάζω το καπέλο στους νέους συναδέλφους. Θεωρώ ότι εμείς θα ήμασταν πολύ φοβισμένοι να αντιδράσουμε. Οι καταλήψεις συνεχίζονται και βλέπουμε ότι λόγω και αυτής της εθνικής τραγωδίας οι νέοι είναι στους δρόμους», είπε στο τέλος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.