Η πρώτη επίσημη απάντηση της Νικολάου: “Η ηθική μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω στα ψηφοδέλτια”

 Η πρώτη επίσημη απάντηση της Νικολάου: “Η ηθική μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω στα ψηφοδέλτια”

Η Σοφία Νικολάου με μια ανάρτηση στο facebook αναφέρεται στην απόφασή της να μην είναι υποψήφια με τη ΝΔ στις προσεχείς εκλογές και τονίζει πως οι κατηγορίες εναντίον της, είναι συκοφαντίες.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Σοφίας Νικολάου:

«Πορεύτηκα στην προσωπική, επαγγελματική και πολιτική μου διαδρομή με απόλυτη διαφάνεια, με καθημερινό αγώνα και με την πεποίθηση ότι αν παλέψεις μπορείς να πετύχεις τα πάντα.

Περπάτησα και συνεχίζω να περπατώ με το κεφάλι ψηλά, όσες επιθέσεις κι αν δέχθηκα, όση λάσπη κι αν εκτόξευσαν κάποιοι σε βάρος μου.Έδωσα καθημερινές μάχες, θέλοντας να υπηρετήσω την Ελλάδα και κυρίως την πατρίδα μου την Εύβοια.

Όμως, σ’ αυτή τη τραγική στιγμή για τον τόπο, σε μια περίοδο που το κλίμα είναι αφάνταστα βαρύ, οφείλω να πάρω μια δύσκολη απόφαση.Η ηθική μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές.

Όσο βρίσκεται σε εξέλιξη μια έρευνα σε βάρος μου, είναι αδύνατον να συνεχίσω την προεκλογική μου δραστηριότητα γι’ αυτό και σταματώ την εκστρατεία μου στο Νομό της Εύβοιας.

Δήλωσα από την πρώτη στιγμή και δηλώνω και σήμερα ότι όλα όσα με κατηγορούν είναι συκοφαντίες που πολύ σύντομα θα καταπέσουν στη Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχει σε βάρος μου καμιά ποινική δίωξη, δεν διώκομαι από κανέναν, παρά μόνο από τους συκοφάντες μου γι’ αυτό και δεν διαπραγματεύομαι με κανένα την αξιοπρέπειά μου.

Δυστυχώς σήμερα επικρατούν οι κραυγές και τα ουρλιαχτά εκείνων, που σκεπάζουν τη λογική, και την ακεραιότητα, τον αγώνα που έχω δώσει για να φτάσω μέχρι εδώ.

Όμως ο πόνος που βιώνει η ελληνική κοινωνία είναι πάνω από προσωπικές βλέψεις και στρατηγικές και αυτό που προέχει είναι να χτίσουμε μια καλύτερη Ελλάδα, μία σωστή Ελλάδα με ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά αλλά και αγάπη για τον τόπο.Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες Ευβοιώτες που με στήριξαν αυτούς τους μήνες. Τους έχω όλους στην καρδιά μου».

Σχετικά Άρθρα