Εξωφρενική συζήτηση στο twitter: Ο “μουτζαχεντίν του Κυριάκου” το “κωλοτρένο των Τεμπών”…. ο Πορτοσάλτε, ο Ψαριανός και η Μαρία Λογοθέτη

 Εξωφρενική συζήτηση στο twitter: Ο “μουτζαχεντίν του Κυριάκου” το “κωλοτρένο των Τεμπών”…. ο Πορτοσάλτε, ο Ψαριανός και η Μαρία Λογοθέτη

Η κλειστή ηχητική συζήτηση υποστηρικτών του Κυριάκου Μητσοτάκη  στο  Twitter  έγινε την περασμένη Δευτέρα την ώρα που η χώρα θρηνούσε για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Συντονίστρια ήταν η πρώην τηλεπερσόνα και φανατική οπαδός του πρωθυπουργού, Άννα Μαρία Λογοθέτη, και συμμετείχαν ο Γρηγόρης Ψαριανός και Άρης Πορτοσάλτε.

Κάποια στιγμή ένας χρήστης, ο οποίος δήλωσε «ορκισμένος μουτζαχεντίν για τον Κυριάκο» πήρε τον λόγο και είπε: «Θα είναι κρίμα για ένα κωλοτρένο να χάσει το τρένο όχι της εξουσίας, της διακυβερνησης ο Κυριάκος για να βάλει τη χώρα στις σωστές ράγες και να συνεχίσει το τρένο «η Ελλάς» να τραβάει την πορεία προς τα πάνω», δήλωση που σήκωσε την τρίχα σε όσους άκουγαν τη συζήτηση.

Κι όμως ούτε ο Γρηγόρης Ψαριανός, ούτε ο Άρης Πορτοσάλτε αντέδρασαν στην άκρως προκλητική και κυνική δήλωση του χρήστη, αλλά αυτό δεν έγινε.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ προσπάθησε να ψελλίσει εν είδει συμβουλής “να μην τα λέει φωναχτά και έξω από το προστατευμένο περιβάλλον του space, της συζήτησης που διεξαγόταν εκείνη τη στιγμή, γιατί και ο ίδιος έχει δεχθεί «βέλη».

  • «Έχω μια μικρή ένσταση, δεν μπορούμε να το πούμε κωλοτρένο. Με την έννοια ότι είναι πολύ βαρύ αυτό που έγινε. Καταλαβαίνω πώς το χρησιμοποιείτε, αλλά μην το πείτε φωναχτά, έξω απ’ αυτό το περιβάλλον, το λέω για σας. Βλέπετε τι τραβάω εγώ», τόνισε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Σχετικά Άρθρα