Το κλίμα κατήφειας και αμηχανίας στο υπουργικό συμβούλιο σε 10 φωτογραφίες

 Το κλίμα κατήφειας και αμηχανίας στο υπουργικό συμβούλιο σε 10 φωτογραφίες

Με την κυβέρνηση υπό μεγάλη πίεση, το κλίμα στο υπουργικό Συμβούλιο, μία ημέρα μετά τις μεγαλειώδεις πορείες – απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, ήταν πολύ βαρύ.

Παρά τα όσα λέγονται στα τηλεοπτικά πάνελ, οι υπουργοί της κυβέρνησης έχουν αφουγκραστεί την αποδοκιμασία και την οργή του κόσμου, και αν μη τι άλλο είναι αρκετά προβληματισμένοι ως προς τη διαχείριση των πολιτικών επιλογών, μέσα σε ένα τοξικό επικοινωνιακό κλίμα που έχει διαμορφωθεί τελευταία με δηλώσεις σαν εκείνες του Άδωνι Γεωργιάδη, να ρίχνουν “λάδι στη φωτιά”. “Αν έλεγε ο Καραμανλής ότι υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας στα τρένα, δεν θα έμπαινε κανείς” έλεγε συγκεκριμένα ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, παρέχοντας απόλυτη κάλυψη με τον πλέον κυνικό και αμοραλιστικό τρόπο, στον τέως υπουργό Μεταφορών. Και βέβαια, οι επιθέσεις στους δημοσιογράφους που τολμούν να ασκήσουν κριτική από το “βήμα” τους συνεχίζονται δυναμικά, και αναμένονται άλλωστε να ενταθούν όσο θα κινούμαστε προς τις εκλογές.

Οι φωτογράφοι του πρακτορείου SOOC (με το οποίο συνεργάζεται το libre) αποτύπωσαν στον φωτογραφικό φακό αυτό το βαρύ κλίμα.

Σχετικά Άρθρα