Τα “μαζεύει” ο Μηταράκης μετά τον σάλο ότι “το μετρό της Θεσσαλονίκης είναι σε λειτουργία” (vid)

 Τα “μαζεύει” ο Μηταράκης μετά τον σάλο ότι “το μετρό της Θεσσαλονίκης είναι σε λειτουργία” (vid)

Μετά τον «θόρυβο» και τις απορίες που προκλήθηκαν, με τις δηλώσεις του ότι το μετρό της Θεσσαλονίκης λειτουργεί ο Νότης Μηταράκης έσπευσε να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα μέσω ανάρτησής του στο Twitter. Ο υπουργός προσπάθησε να… αντιστρέψει τα λεγόμενά του, αποδίδοντας στα αγγλικά του την παρεξήγηση.

«Προχθές στο BBC αναφέρθηκα ακροθιγώς σε έργα που έγιναν στην Ελλάδα. Προφανώς δεν είπα ότι το μετρό της Θεσσαλονίκης λειτουργεί. Αλλά ότι το έργο πλέον έχει προχωρήσει ουσιαστικά καθώς γίνονται δοκιμαστικά δρομολόγια. Μπορεί η επιλογή της φράσης στα αγγλικά να μην ήταν η βέλτιστη αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να παρουσιάσω λανθασμένη εικόνα για το έργο», έγραψε ο Μηταράκης σε μία αποτυχημένη προσπάθεια να τα… μαζέψει.

Ο Νότης Μηταράκης στην εκπομπή HARDtalk του BBC και στον δημοσιογράφο Stephen Sackur, είπε σε μια αποστροφή του λόγου του «Τhe new subway in Thessaloniki is up and running»….

Στα social media έγινε “χαμός” καθώς οι χρήστες άρχισαν να σχολιάζουν ειρωνικά το γεγονός πως για τον Μηταράκη το Μετρό στη Θεσσαλονίκη είναι σε… πλήρη λειτουργία, όπως αποδίδεται στα ελληνικά η φράση «up and running».

Το επίμαχο στο 3.40

Σχετικά Άρθρα