Σύζυγος Γλέζου στη ΓΣΕΕ: “Να ζητήσετε συγνώμη από την κοπέλα που μου τηλεφώνησε και την εκθέσατε”

 Σύζυγος Γλέζου στη ΓΣΕΕ: “Να ζητήσετε συγνώμη από την κοπέλα που μου τηλεφώνησε και την εκθέσατε”

«Το να μιλάτε για λάθος της υπαλλήλου, αν μη τι άλλο είναι και ατυχές και άδικο και δείχνει την “κανονικότητα”της άποψης να ρίχνουμε σε άλλους τα δικά μας σφάλματα. Επιτρέψτε μου να σας προτείνω να ζητήσετε συγνώμη από την κοπέλα που μου τηλεφώνησε και την εκθέσατε».

Σε νέα ανάρτηση για το συμβάν κατά το οποίο ο αείμνηστος Μανώλης Γλέζος προσκαλέστηκε στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, προχωρά η σύζυγός του Γωγώ Αργύρου, εγκαλώντας τον εκπρόσωπο Τύπου της Συνομοσπονδίας για το γεγονός ότι «εξέθεσε» την εργαζόμενη μιλώντας για το λάθος της.

Σε προηγούμενη ανάρτησή της, η κ.Αργύρου είχε παραθέσει τον αναλυτικό διάλογο, το τηλεφώνημα που έγινε από το γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ.

Αμέσως μετά, σε απάντησή του ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, Γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων ΓΣΕΕ, είχε σημειώσει ότι είναι «προφανές ότι πρόκειται περί λάθους μιας εργαζόμενης. Όχι διότι ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ή η υπάλληλος στο γραφείο του, που κατά λάθος επικοινώνησε μαζί σας, δεν γνώριζαν ότι ο Ήρωας της Εθνικής Αντίστασης Μανώλης Γλέζος δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Η πρόσκληση απευθυνόταν σε έναν νέο άνθρωπο και συνεπώνυμο πολιτικό, τον Μανώλη Γλέζο, Αναπληρωτή Γραμματέα της Τ.Ο Κηφισιάς του ΠΑΣΟΚ».

Ολόκληρη η νέα ανάρτηση της Γωγώς Αργύρου:

«Ιδού και η απάντηση της ΓΣΕΕ:

”Δημήτρης Καραγεωργόπουλος

Είναι προφανές ότι πρόκειται περί λάθους μιας εργαζόμενης. Όχι διότι ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ή η υπάλληλος στο γραφείο του, που κατά λάθος επικοινώνησε μαζί σας, δεν γνώριζαν ότι ο Ήρωας της Εθνικής Αντίστασης Μανώλης Γλέζος δεν βρίσκεται πια κοντά μας.

Η πρόσκληση απευθυνόταν σε έναν νέο άνθρωπο και συνεπώνυμο πολιτικό, τον Μανώλη Γλέζο, Αναπληρωτή Γραμματέα της Τ.Ο Κηφισιάς του ΠΑΣΟΚ. Κατά διαβολική σύμπτωση και αυτός έχει καταγωγή από τη Νάξο και έχει συγγενική σχέση με τον δικό σας άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πολιτική ζωή της Ελλάδας.

Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση αλλά στην τηλεφωνική ατζέντα που διατηρείται στη γραμματεία του προέδρου της ΓΣΕΕ είναι περασμένα τα στοιχεία επικοινωνίας και των δυο ανθρώπων και αυτό προκάλεσε το σφάλμα.

Η ΓΣΕΕ και ο πρόεδρός της τιμούν τη μνήμη του Μανώλη Γλέζου και υπολήπτονται τους ανθρώπους που τον συντρόφευαν στη ζωή του.

Ζητάμε συγνώμη και πάλι.
Δημήτρης Καραγεωργόπουλος
Γραμματέας Τύπου & Δημοσίων Σχέσεωλ

Λοιπόν κ. Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, όταν δεν έχετε επικαιροποιήσει τη λίστα των ονομάτων με τους οποίους έχει επαφή η ΓΣΣΕ , το να μιλάτε για λάθος της υπαλλήλου, αν μη τι άλλο είναι και ατυχές και άδικο και δείχνει την “κανονικότητα”της άποψης να ρίχνουμε σε άλλους τα δικά μας σφάλματα.

Επιτρέψτε μου να σας προτείνω να ζητήσετε συγνώμη από την κοπέλα που μου τηλεφώνησε και την εκθέσατε.
Γεια και χαρά».