Συγκίνηση: Η ιστορία του σκύλου Τάβι που επέζησε από την σύγκρουση και έψαχνε τους ιδιοκτήτες του

 Συγκίνηση: Η ιστορία του σκύλου Τάβι που επέζησε από την σύγκρουση και έψαχνε τους ιδιοκτήτες του

Μία ακόμα συγκλονιστική και άκρως συγκινητική ιστορία από τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη έρχεται στο φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή σε αυτή ένα σκυλάκι.

Πρόκειται για το σκύλο του Βάιου Βλάχου, η πολιτική κηδεία του οποίου τελέστηκε την Πέμπτη στην Καρδίτσα, και της συντρόφου του που κατάφερε να βγει ζωντανή από το μοιραίο τρένο,

Όπως μετέδωσε ο Alpha το σκυλάκι τριγυρνούσε για ώρες στα συντρίμμια και τους αναζητούσε.

Οι τρεις τους είχαν ταξιδέψει στην Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και το βράδυ της Τρίτης 28/2 πήραν τον δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη όπου διέμεναν.

Την ώρα της πολύνεκρης σύγκρουσης η σύντροφος του Βάιου , Δάφνη, εκτινάχθηκε από το βαγόνι και βρέθηκε στα χωράφια από όπου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο οποίο εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη.

Όπως είπε στον Alpha ο αδερφός της, η κατάσταση της είναι σταθερή, έχει ήδη υποβληθεί σε τέσσερα χειρουργεία και αντιμετωπίζει κάποια αναπνευστικά προβλήματα με τους γιατρούς να εμφανίζονται αισιόδοξοι.

Την ώρα του δυστυχήματος, το σκυλάκι του ζευγαριού κατάφερε να βγει από το βαγόνι και για ώρες τους αναζητούσε μέσα στα χωράφια.

Σχετικά Άρθρα