ΚΚΕ: Η λαϊκή οργή θα ανατρέψει το σημερινό σάπιο κράτος 

 ΚΚΕ: Η λαϊκή οργή θα ανατρέψει το σημερινό σάπιο κράτος 

«Ματαιοπονούν, αν νομίζουν ότι θα μπορούν πλέον να συγκαλύπτουν τις πραγματικές αιτίες και τους ενόχους», αναφέρει το ΚΚΕ για τη εισαγωγική τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο και προσθέτει: «Η λαϊκή και νεανική οργή, αργά η γρήγορα, θα ανατρέψει και το σημερινό σάπιο κράτος και όσους το υπηρετούν».

«Αφού απέτυχαν οικτρά να εμποδίσουν τις μεγάλες κινητοποιήσεις του λαού και της νεολαίας, τώρα προσπαθούν ξεδιάντροπα να τις φέρουν στα “μέτρα” τους, αλλοιώνοντας το ίδιο το περιεχόμενό τους» επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για την εισήγηση του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο.

«Είναι, μάλιστα, τέτοια η υποκρισία του κ. Μητσοτάκη, που έφτασε στο σημείο να προσπαθεί να φορτώσει το σημερινό σάπιο κι εγκληματικό κράτος γενικά σε κάποιες “παθογένειες” και “συντεχνίες” και πάνω απ’ όλα στους ίδιους τους εργαζόμενους, ενώ πρόκειται για το κράτος του κεφαλαίου και του κέρδους που υπηρετεί η κυβέρνησή του, όπως και όλες οι προηγούμενες. Και φυσικά, προσπαθεί στο όνομα δήθεν της “αλλαγής” αυτού του κράτους, να αθωώσει και να συνεχίσει την ίδια – στην ουσία – πολιτική που οδήγησε στο έγκλημα στα Τέμπη» προσθέτει το σχόλιο του κόμματος και καταλήγει:

«Ματαιοπονούν, αν νομίζουν ότι θα μπορούν πλέον να συγκαλύπτουν τις πραγματικές αιτίες και τους ενόχους. Η λαϊκή και νεανική οργή, αργά η γρήγορα, θα ανατρέψει και το σημερινό σάπιο κράτος και όσους το υπηρετούν».

Σχετικά Άρθρα