Η ΓΣΕΕ για την γκάφα με τον Μανώλη Γλέζο – “Ήταν λάθος μιας εργαζόμενης”

 Η ΓΣΕΕ για την γκάφα με τον Μανώλη Γλέζο – “Ήταν λάθος μιας εργαζόμενης”

Να δικαιολογήσει το γεγονός ότι από το γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ τηλεφώνησαν στη σύντροφο του Μανώλη Γλέζου για να τον καλέσουν στο συνέδριο επιχείρησε ο γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Συνομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα, σε απάντησή του κάτω από την ανάρτηση στο Facebook της συζύγου του Μανώλη Γλέζου, Γωγώς Αργυρού, ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος έγραψε πως «είναι προφανές ότι πρόκειται περί λάθους μιας εργαζόμενης», ζητώντας παράλληλα συγγνώμη.

«Όχι διότι ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ή η υπάλληλος στο γραφείο του, που κατά λάθος επικοινώνησε μαζί σας, δεν γνώριζαν ότι ο Ήρωας της Εθνικής Αντίστασης Μανώλης Γλέζος δεν βρίσκεται πια κοντά μας», υποστηρίζει.

«Η πρόσκληση απευθυνόταν σε έναν νέο άνθρωπο και συνεπώνυμο πολιτικό, τον Μανώλη Γλέζο, Αναπληρωτή Γραμματέα της ΤΟ Κηφισιάς του ΠΑΣΟΚ. Κατά διαβολική σύμπτωση και αυτός έχει καταγωγή από τη Νάξο και έχει συγγενική σχέση με τον δικό σας άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πολιτική ζωή της Ελλάδας», ισχυρίζεται.

Ο γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ ζητά συγγνώμη, υποστηρίζοντας ότι το σφάλμα προκλήθηκε επειδή «στην τηλεφωνική ατζέντα που διατηρείται στη γραμματεία του προέδρου της ΓΣΕΕ είναι περασμένα τα στοιχεία επικοινωνίας και των δυο ανθρώπων».

«Η ΓΣΕΕ και ο πρόεδρός της τιμούν τη μνήμη του Μανώλη Γλέζου και υπολήπτονται τους ανθρώπους που τον συντρόφευαν στη ζωή του», καταλήγει.

gsee

Η σύντροφος του Μανώλη Γλέζου, μετέφερε τον διάλογο που είχε στο τηλέφωνο, με ανάρτησή της στο Facebook:

μανωλης γλεζος, γσεε, γωγω αργυρου

«Χτυπάει το τηλέφωνο κι ακούω μια φωνή να μου λέει:

– Καλημέρα σας. Σας τηλεφωνώ από το γραφείο του Προέδρου της ΓΣΣΕ και θέλω να μιλήσω στον κ. Γλέζο,

– Τι θα θέλατε;

– Ο κ. Πρόεδρος θέλει να καλέσει τον κ.Μανώλη Γλέζο στο 38ο συνέδριο της ΓΣΣΕ.

– Μα καλά, απαντώ, δεν ξέρει ο Πρόεδρος ότι εδώ και 3 χρόνια ο Γλέζος δεν είναι στην ζωή;

– Ω, συγνώμη, λυπάμαι. Εγώ φταίω. Είχα κάποια τηλέφωνα…..

Το έκλεισα κατ΄ευθείαν γιατί αν έδινα συνέχεια στο τηλεφώνημα θα βρισκόμουν στη “δυσάρεστη” θέση να της υπενθυμίσω ότι εδώ ο Παναγόπουλος δεν γνωρίζει τα προβλήματα των εργαζομένων θα ξέρει ότι δεν υπάρχει στη ζωή ο Μανώλης;».