Βαρύ το κλίμα για Καραμανλή στις Σέρρες: Συνθήματα κάτω από το γραφείο (vid)

 Βαρύ το κλίμα για Καραμανλή στις Σέρρες: Συνθήματα κάτω από το γραφείο  (vid)

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα για τον τέως υπουργό μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, στην γενέτειρα του την Σέρρες, μετά την πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών και τις ευθύνες για την τραγική κατάσταση των σιδηροδρόμων που βαραίνουν τον ίδιο.

Αν και μέχρι αυτή την στιγμή η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον κ. Καραμανλή είναι πως θα βρίσκεται κανονικά στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Σέρρες, όπως φαίνεται οι συντοπίτες του πρώην υπουργού δεν είδαν με καλό μάτι την εξέλιξη αυτή.

Μπορεί η επανεκλογή του Κώστα Αχ. Καραμανλή να μοιάζει βέβαιη, χάρις στο βαρύ και ιστορικό όνομα που φέρει για τον Νομό Σερρών και τους προσωπικούς μηχανισμούς που όπως είναι φυσικό έχει χτίσει και ο ίδιος τόσα χρόνια στην πολιτική σκηνή, ωστόσο η υποψηφιότητα του φαίνεται πως συσπειρώνει τους εξοργισμένους πολίτες και δημιουργεί “εχθρικό” και “εκδικητικό” ρεύμα εναντίον του, το οποίο αν εκφραστεί και στην κάλπη με ψήφο ενδεχομένως προς τον ΣΥΡΙΖΑ, θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στη Νέα Δημοκρατία, καθώς ο Νομός Σερρών είναι παραδοσιακό κάστρο της κυβέρνησης και στις εκλογές του 2019 της έδωσε ένα από τα υψηλότερα ποσοστά πανελληνίως, με σχεδόν 50%.

Δεν είναι και λίγο σε ένα “καταγάλανο” Νομό να συγκεντρώνονται εκατοντάδες πολίτες κάτω από το γραφείο του κ. Καραμανλή, φωνάζοντας το σύνθημα “Μαύρο – μαύρο στον Καραμανλή, η θέση που του αξίζει, είναι στη φυλακή”.

Δείτε το βίντεο: