Τέμπη: Αυτή είναι η 23χρονη Εριέττα που δεν έχει εντοπιστεί ούτε ίχνος της – Τι είπε η ιατροδικαστής

 Τέμπη: Αυτή είναι η 23χρονη Εριέττα που δεν έχει εντοπιστεί ούτε ίχνος της – Τι είπε η ιατροδικαστής

Στους 57 ανέρχονται οι νεκροί από την τραγωδία στα Τέμπη, με τις σορούς που έχουν ταυτοποιηθεί να είναι συνολικά 56, σύμφωνα και με την τελευταία ενημέρωση της ΕΛΑΣ.

Η 57η χαμένη ζωή είναι αυτή της 23χρονης Εριέττας, φοιτήτριας που σπούδαζε Αρχιτεκτονική στο ΑΠΘ. Οι γονείς της ενημέρωσαν τις Αρχές ότι η κοπέλα επέβαινε στο μοιραίο τρένο και πως την τελευταία φορά που επικοινώνησαν μαζί της ήταν το βράδυ της Τρίτης.

Τραγωδία στα Τέμπη: Αυτή είναι η 23χρονη Εριέττα που δεν βρέθηκε ποτέ - Δεν έχει εντοπιστεί ούτε ίχνος της...

Η οικογένεια έχει δώσει δείγματα DNA και από τότε περιμένει την ταυτοποίηση της σορού της. Όμως, δεν ταυτοποιήθηκε με τις σορούς και τα ανθρώπινα μέλη που εντοπίστηκαν στο σημείο της τραγωδίας.

Η Εριέττα δεν βρίσκεται ούτε στις λίστες των νεκρών, ούτε στις λίστες των τραυματιών, μα ούτε και και στις αταυτοποίητες σορούς.

Το άτυχο κορίτσι φέρεται να ήταν στο βαγόνι που ήταν το κυλικείο, μαζί με ένα φιλικό ζευγάρι που εντοπίστηκε νεκρό. “Ήταν μαζί με άλλο ένα φιλικό ζευγάρι στην ηλικία της. Τα παιδιά δεν επέζησαν. Εξαρχής δεν υπήρχε το όνομά της στη λίστα των νοσοκομείων. Δεν μπορείς να το πιστέψεις ότι χάθηκε με αυτόν τον τρόπο…” δήλωσε φίλη της στο Star.

23ΧΡΟΝΗ ΕΡΙΕΤΤΑ ΤΕΜΠΗ

Όπως είπε, η Εριέττα βρισκόταν στο βαγόνι 2 και είχε έρθει στην Αθήνα. “Ήταν ένα πολύ καλό κορίτσι με καλλιτεχνικές τάσεις. Ζωγράφιζε κιόλας, ήταν ένα αγγελούδι, ήπιο, γλυκό. Είμαστε πάρα πολύ χάλια”.

Δεν έχει εντοπιστεί κάτι από την κοπέλα

Απαντώντας για το τι μπορεί να έχει συμβεί στην 23χρονη φοιτήτρια από τη Λάρισα η οποία επέβαινε στο μοιραίο τρένο και δεν έχει εντοπιστεί μετά από τις έρευνες στα συντρίμμια των τρένων η ιατροδικαστής Λάρισα Ρουμπίνη Λεοντάρη δήλωσε χαρακτηριστικά: “Θα θέλαμε να έχουμε κάτι να δώσουμε στους συγγενείς αυτούς, αλλά δεν έχει έρθει κάτι από το παιδί αυτό σε μας. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει εντοπιστεί κάτι”.

Εξηγώντας τι μπορεί να έχει συμβεί τόνισε ότι “θα μπορούσε να είχε την ατυχία να βρισκόταν στο επίμαχο σημείο όπου αναπτύχθηκε η μεγαλύτερη θερμοκρασία των 1.000 – 1.100 βαθμών Κελσίου, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Έτσι, θα ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι”.

Σχετικά Άρθρα