Κανάκης σε Πορτοσάλτε – Άδωνη: Ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή (vid)

 Κανάκης σε Πορτοσάλτε – Άδωνη: Ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή (vid)

Στα επικριτικά σχόλια από τα πρόσωπα τα οποία έθιξε (σ.σ Πορτοσάλτε-Άδωνη (κατά την χθεσινή του τοποθέτηση για την τραγωδία των Τεμπών στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», απάντησε στην σημερινή του εκπομπή ο Αντώνης Κανάκης.

Ο παρουσιαστής των Ράδιο Αβρύλα, χωρίς να κατονομάσει αυτή τη φορά, ανέφερε:

  • «Δεν περιμέναμε κανένας από αυτούς να χαμπαριάσει και να αλλάξουν στο παραμικρό στάση, ύφος και γλώσσα του σώματος. Βγήκαν και είπαν ακριβώς αυτά τα θλιβερά πράγματα που περιμέναμε να πούνε, τα οποία είναι ανάξια λόγου. Αυτό που είναι άξιο λόγου και θα το πω πιο συνοπτικά και για τελευταία φορά, είναι ότι παρακολουθούμε εδώ και καιρό μία ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή μεταξύ συγκεκριμένων δημοσιογράφων και πολιτικών εξουσιών, δύο μέρη που εξ ορισμού θα έπρεπε να είναι απέναντι, αλλά συναλλάσσονται και συνεργάζονται στενά».

Και συνέχισε:

  • «Παρακολουθούμε μία ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας σε κοινή θέα και μάλιστα το ιδιαιτέρως εξοργιστικό είναι ότι δεν έχουν καν την τσίπα, την ανθρωπιά και την συναισθηματική νοημοσύνη να χαλαρώσουν το υπερθέαμα διαπλοκής αυτές τις μέρες που πενθούμε τόσο βαριά».

«Ακόμα και υπό το βάρος αυτής της συνθήκης, δεν έχουν την ανθρωπιά να χαλαρώσουν. Θα μου πεις, αν το έκαναν αυτό, δεν θα ήταν αυτοί που είναι. Το χειρότερο δεν είναι το τέρας, αλλά όταν συνηθίζουμε το τέρας. Και βρισκόμαστε σε μια καθημερινότητα που συνηθίζουμε τη διαπλοκή. Η διαπλοκή είναι ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς της δημοσιογραφίας, η οποία είναι θεμέλιος λίθος της δημοκρατίας», συμπλήρωσε.

Τέλος ο Αντώνης Κανάκης, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κόσμο που τους στήριξε, είπε στο κλείσιμο της τοποθέτησης του πως «η χώρα είναι μπου@@λο».