Επεισόδια έξω από τα γραφεία του ΟΣΕ – Άγνωστοι πέταξαν πέτρες

 Επεισόδια έξω από τα γραφεία του ΟΣΕ – Άγνωστοι πέταξαν πέτρες

Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Καραϊσκάκη όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΟΣΕ. Όλα ξεκίνησαν όταν κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε δυνάμεις των ΜΑΤ, με τους αστυνομικούς να απαντούν με χρήση χημικών και δακρυγόνων προκειμένου να τους απωθήσουν.

Πιο συγκεκριμένα μια ομάδα 20 ατόμων αποσπάστηκε από την πορεία, κινήθηκε προς τα γραφεία του ΟΣΕ. Οι κουκουλοφόροι πέταξαν πέντε πέτρες, και οι δυνάμεις των ΜΑΤ τους απώθησαν με κρότου λάμψης και χρήση χημικών. Εν συνεχεία αφού έβαλαν φωτιές σε δύο κάδους μέσω της οδού Μάρνη έφυγαν με κατεύθυνση τα Εξάρχεια. 

Υπενθυμίζεται ότι από νωρίς είχε προγραμματιστεί νέα συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από το Σύνταγμα και αφού πρώτα κατευθύνθηκε στα Προπύλαια – εκεί βρίσκονται και διμοιρίες των ΜΑΤ- στη συνέχεια κινήθηκε προς την πλατεία Καραϊσκάκη.

Και αυτό διότι οι διαδηλωτές ήθελαν να κατευθυνθούν στον σταθμό Λαρίσης προκειμένου να διαδηλώσουν για την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία. Παράλληλα στην οδό Δεληγιάννη στήθηκε φραγμός από τα ΜΑΤ ενώ στο σημείο βρέθηκε και ο Αίαντας της ΕΛ.ΑΣ. 

332698298_149336508034093_7404764719301732155_n

Σχετικά Άρθρα