To Champions League συνεχίζεται με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 To Champions League συνεχίζεται με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κλείνουν τα τέσσερα πρώτα εισιτήρια για την προημιτελική φάση.

Τα Κύπελλα Ευρώπης επιστρέφουν αυτή την εβδομάδα με μεγάλα παιχνίδια. Στο Champions League γίνονται οι 4 από τους 8 αγώνες ρεβάνς της φάσης των «16». Θα μάθουμε τις 4 πρώτες ομάδες που θα προκριθούν στην προημιτελική φάση.

Σήμερα παίζουν η Τσέλσι με την Ντόρτμουντ και η Μπενφίκα με την Κλαμπ Μπριζ. Στα πρώτα παιχνίδια επικράτησαν η Ντόρτμουντ με 1-0 και η Μπενφίκα με 0-2.

Αύριο διεξάγονται τα ματς Τότεναμ-Μίλαν και Μπάγερν-Παρί Σεν Ζερμέν. Στις πρώτες αναμετρήσεις πήραν τη νίκη η Μίλαν με 1-0 και η Μπάγερν με 0-1.

Αμέτρητες αγορές σε Super αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στους αγώνες του Champions League.

Στο Europa League και το Conference League ξεκινάει η φάση των «16». Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της Πέμπτης, Ρόμα-Σοσιεδάδ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπέτις.

Αύριο στη Super League γίνεται ο αγώνας Ατρόμητος-ΑΕΚ ενώ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας δίνουν το πρώτο παιχνίδι τους η Λαμία με τον ΠΑΟΚ.

Και αυτή την εβδομάδα ζεις τις κορυφαίες αναμετρήσεις και παίζεις με αποδόσεις που δεν είχες φανταστεί από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Νέος μήνας, νέα ευκαιρία να είσαι εσύ ο νικητής του PlayBall*

Συνεχίζεται και τoν Mάρτιο, τοPlayBall από το Πάμε Στοίχημα, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App. Κάθε μήνα μπορείς να διεκδικήσεις ένα iPhone 14 και μια τηλεόραση Samsung 55’.

Με το νέο παιχνίδι του Πάμε Στοίχημα προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων των κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα ταξίδι για να δεις από κοντά την Εθνική Μπάσκετ στο Παγκόσμιο στην Ασία και άλλα πλούσια δώρα*.

Με το Playball φτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου και έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια ψησταριά υγραερίου Weber.

Διπλή αγωνιστική αυτή την εβδομάδα στη Euroleague

Φουλ δράση έχουμε και στο μπάσκετ με διπλή αγωνιστική στη Euroleague. Ο Ολυμπιακός δίνει δύο εντός έδρας παιχνίδια, σήμερα με την Μπαρτσελόνα και την Πέμπτη με την Μπάγερν. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο στη Γαλλία τη Μονακό και την Παρασκευή υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ερυθρό Αστέρα.

Πολλά ειδικά στοιχήματα προσφέρει το Πάμε Στοίχημα, για τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στη Euroleague, μεταξύ άλλων, για τους Over/Under πόντους του αγώνα, τον νικητή του αγώνα σε συνδυασμό με τους συνολικούς πόντους, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, την ομάδα και την μέθοδο του πρώτου πόντου τον σκόρερ του πρώτου πόντου, την πρώτη ελεύθερη βολή, over/under τεχνικών ποινών στον αγώνα, ομάδα που θα ευστοχήσει στο πρώτο τρίποντο του αγώνα.

Σχετικά Άρθρα