Στο νοσοκομείο με εγκαύματα η Ρένα Κουμιώτη

 Στο νοσοκομείο με εγκαύματα η Ρένα Κουμιώτη

Η Ρένα Κουμιώτη φέρεται να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας με εγκαύματα και μάλιστα η κατάσταση της υγείας της γνωστής τραγουδίστριας δείχνει να είναι κρίσιμη.

Η Ρένα Κουμιώτη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Αθήνας με εγκαύματα στο σώμα πριν από δυο εβδομάδες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, που ανέφερε ότι η τραγουδίστρια νοσηλεύεται από τότε σε κρίσιμη κατάσταση.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι «απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες» αναφέρουν ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την Ρένα Κουμιώτη και η οικογένειά της τραγουδίστριας ελπίζει πλέον σε ένα θαύμα. Οι ίδιες πληροφορίες έκαναν λόγο για πυρκαγιά που προκλήθηκε από «τσιγάρο, το οποίο κρατούσε στα χέρια της η Ρένα Κουμιώτη».

Πριν από περίπου 3 εβδομάδες η Ρένα Κουμιώτη είχε εξαφανιστεί από τη Γηροκομείο Αθηνών όπου βρισκόταν. Είχε μπει εκεί στις 15.11.2022 και είχε φύγει μόνη της περίπου ένα μήνα μετά Τελικά τα ίχνη της βρέθηκαν, αλλά πλέον βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου δίνει μάχη ζωής.

Η τραγουδίστρια είχε βιώσει τον περασμένο Ιούλιο την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της όταν ο 61χρονος πρωτότοκος γιος της, Νίκος Σαββίδης, πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Σχετικά Άρθρα