Επεισόδια στον Βόλο μετά την πορεία διαμαρτυρίας για τα Τέμπη (εικόνες)

 Επεισόδια στον Βόλο μετά την πορεία διαμαρτυρίας για τα Τέμπη (εικόνες)

Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τις 9 το βράδυ στον σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλου, όταν έφτασε εκεί η μεγάλη φοιτητική πορεία 200 περίπου ατόμων, που διοργάνωσαν αναρχικές και εξωκοινοβουλευτικές συλλογικότητες για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν παραταχθεί απέναντι από τον σταθμό, μπροστά από περιφραγμένο χώρο σύμφωνα με τα gegonota.news. Δυο-τρεις νεαροί κινήθηκαν προς το μέρος τους  και ξεκίνησε η συμπλοκή, με τους διαδηλωτές να πετούν πέτρες και τους αστυνομικούς να ρίχνουν καπνογόνα για να διαλύσουν τη συγκέντρωση.

Ένας νεαρός συνελήφθη, ενώ οι υπόλοιποι διασκορπίστηκαν στους γύρω δρόμους και έκαψαν κάδους απορριμμάτων στην οδό 2ας Νοεμβρίου, μπροστά από το σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος. Ακολούθησε κυνηγητό στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου, με τους διαδηλωτές να κατευθύνονται και πάλι προς τη Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Να σημειωθεί ότι η πορεία είχε ξεκινήσει από τη Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με τους συμμετέχοντες στην πορεία να φωνάζουν συνθήματα κατά της αστυνομίας, για τους κατασταλτικούς μηχανισμούς που ενεργοποιήθηκαν στις πορείες της Αθήνας.

Σχετικά Άρθρα