Τέμπη: Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας η τραγωδία για διερεύνηση

 Τέμπη: Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας η τραγωδία για διερεύνηση

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την κοινοβουλευτική διερεύνηση έρχεται η πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Κατά την σημερινή συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής τέθηκε το ζήτημα με βάση το σχετικό αίτημα που έχει υποβάλει η Αντιπρόεδρος του Σώματος και βουλευτής του ΜέΡΑ25, Σοφία Σακοράφα. Όλα τα κόμματα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, συμφώνησαν στην σύγκληση της Επιτροπής και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεδριάσει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, με θέμα το δυστύχημα στα Τέμπη.

Υπενθυμίζεται, πως με επιστολή της η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΜεΡΑ25, Σοφία Σακοράφα, έχει ζητήσει από κοινού σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας και της Επιτροπής Δημοσίων Επιχειρήσεων, υπό την παρουσία του αρμόδιου υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, για να κληθούν για ακρόαση ο πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, της Πανελλήνιας Ένωσης Σταθμαρχών ΟΣΕ και των Μηχανοδηγών του ΟΣΕ.

Σχετικά Άρθρα