Πατέρας αγνοούμενου δίνει πληρωμένη απάντηση στον Πορτοσάλτε για τις… θυσίες (vid)

 Πατέρας αγνοούμενου δίνει πληρωμένη απάντηση στον Πορτοσάλτε για τις… θυσίες (vid)

Αντιδράσεις προκαλεί η δήλωση του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος με αφορμή το δυστύχημα στα Τέμπη είπε ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι χρειάζονται θυσίες για να βελτιωθούν οι υποδομές.

Συγκεκριμένα ο πατέρας ενός από τα θύματα, ο πατέρας ενός νεαρού που ακόμα αγνοείται ξέσπασε για τις παραπάνω δηλώσεις λέγοντας:

«Είδα χθες έναν συνάδελφό σας από το κανάλι σας να λέει ότι έπρεπε να γίνει μια θυσία. Δηλαδή τι θυσία; Τι εννοούσε; Άμα ήθελε αυτός ας έπαιρνε το τρένο, ας έβαζε την οικογένειά του και ας πήγαιναν στα Τέμπη να καούν αυτοί».

Υπενθυμίζεται ότι αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε μία αναδρομή σε προηγούμενα δυστυχήματα λέγοντας: «Έχω την αίσθηση πως όταν έγινε το ναυάγιο του Εξπρές Σαμινα και χάθηκαν άνθρωποι έξω από την Πάρο εκσυγχρονίσαμε την ακτοπλοΐα. Μπήκαν καινούρια καράβια. Όταν έγιναν τρία δυστυχήματα, δύο στα Τέμπη με τους φίλους του ΠΑΟΚ και ένα με τα μαθητούδια από την Ημαθία και το τρίτο στον Άγιο Κωνσταντίνο πάλι με μαθητές, αποφασίσαμε να κάνουμε οδικό δίκτυο, φτιάξαμε σήραγγες και τρένου και δρόμων. Άρα, έπρεπε δυστυχώς να πεθάνουν… και εκεί παιδιά. Παιδιά σχολείου. Δυστυχώς. Αν μου επιτρέπετε, η θυσία είναι θυσία, έγινε, δυστυχώς. Έχω την αίσθηση ότι θα προχωρήσουμε εκτός και αν έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε τον ΟΣΕ και πεθάνουμε το τρένο στην Ελλάδα».

Σχετικά Άρθρα