”ΑΚΤΩΡ-ΤΕΡΝΑ-Μυτιληναίος”: Η κοινοπραξία που θα χτίσει το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

 ”ΑΚΤΩΡ-ΤΕΡΝΑ-Μυτιληναίος”: Η κοινοπραξία που θα χτίσει το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αθηναίων συνεδρίασε την Τρίτη (28/02) και επισημοποίησε ότι η κοινοπραξία ”ΑΚΤΩΡ-ΤΕΡΝΑ-Μυτιληναίος” θα αναλάβει να χτίσει την ποδοσφαιρική αρένα του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης αυτή η Επιτροπή Διαγωνισμών του Δήμου παρουσίασε τον έλεγχο που είχε κάνει και επιβεβαίωσε ότι η κοινοπραξία των τριών εταιριών – κολοσσών είχε προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να πάρει το έργο.

Την ίδια στιγμή, η δεύτερη εταιρία που είχε πάρει μέρος στον διαγωνισμό, δεν κατέθεσε κάποια προσφυγή και έτσι το έργο προχωράει και επίσημα.

Από εδώ και πέρα η κοινοπραξία «ΑΚΤΩΡ-ΤΕΡΝΑ-Μυτιληναίος» αναμένεται να αναθεωρήσει την οικοδομική άδεια και να εκπονήσει τις απαραίτητες μελέτες, προκειμένου στη συνέχεια να τις παρουσιάσει μέσα στο επόμενο εξάμηνο στην αρμόδια επιτροπή του Δήμου Αθηναίων.

Στη συνέχεια αναμένεται να πέσουν και οι τελικές υπογραφές κάτι που με βάση το χρονοδιάγραμμα πρέπει να γίνει μέχρι τον Ιούλιο του 2023.

Αφού γίνει αυτό, τότε θα αρχίσουν τα έργα, με σκοπό η ποδοσφαιρική αρένα του Βοτανικού να είναι έτοιμη το καλοκαίρι του 2026.

Σχετικά Άρθρα