Μεθώνη/Νεκρό ζευγάρι Αμερικανών: Με δαγκωματιές από άγριο ζώο η σορός της γυναίκας

 Μεθώνη/Νεκρό ζευγάρι Αμερικανών: Με δαγκωματιές από άγριο ζώο η σορός της γυναίκας

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του ηλικιωμένου ζευγαριού Αμερικανών από τη Μεθώνη, που αγνοείτο από τις 23 Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι άνδρες της Πυροσβεστικής ανακάλυψαν τις σορούς του Ντέιβιντ και της Λουκρητία Ρόμπινσον, σε μια χαράδρα με βάθος 200 μέτρων, στον Ταΰγετο, κοντά στην τοποθεσία «πέντε δρόμοι».

Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό, κοντά στο αυτοκίνητό τους. Οι πυροσβέστες ανακάλυψαν πρώτα τη σορό της γυναίκας, η οποία βρισκόταν μπρούμυτα, γεμάτη δαγκωματιές από άγρια ζώα. Σε απόσταση περίπου 80 μέτρων, βρισκόταν το νεκρό σώμα του συζύγου της.

Ο θάνατός τους επιβεβαιώθηκε πριν από λίγες ώρες, ενώ αναμένεται να γίνει η νεκροψία από τον ιατροδικαστή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και ο χρόνος του θανάτου.

Εδώ και εβδομάδες η Πυροσβεστική διενεργούσε έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ηλικιωμένων, στις οποίες συμμετείχαν και εθελοντές. Πρώτα, εντοπίστηκε το όχημα των Ρόμπινσον και στη συνέχεια έσπευσε ομάδα διάσωσης, η οποία βρήκε και το ζευγάρι.

Σημειώνουμε ότι το ζευγάρι είχε εγκαταλείψει την Αμερική εδώ και χρόνια, μετακομίζοντας σε σπίτι στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης, όπου είχαν αναπτύξει φιλικές σχέσεις με τους ντόπιους.

Οι φίλοι τους τούς περιέγραφαν ως ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, γεμάτο διάθεση για ζωή, με πολλές ασχολίες και ενδιαφέροντα. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό ένα πρόβλημα υγείας της Λουκρητία Ρόμπινσον είχαν καταβάλει τους δύο ηλικιωμένους.

Μια φίλη τους που ζούσε στην περιοχή ήταν εκείνη που δήλωσε την εξαφάνισή τους στις αρχές, αφού επικοινώνησε πρώτα με την κόρη τους.

Η κόρη τους από την αρχή ήταν σίγουρη πως επρόκειτο για διπλή αυτοκτονία, όπως είχε δηλώσει η ίδια σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αλλά και οι φίλοι της οικογένειας είχαν εκφράσει την ανησυχία τους για τη ζωή των ηλικιωμένων, όταν στο σπίτι τους βρέθηκε ένα σημείωμα που είχαν αφήσει οι ίδιοι πριν εξαφανιστούν, προς την κόρη τους, που έγραφε: «Θα σε αγαπάμε παιδί μου και να μην στεναχωριέσαι…».

Σχετικά Άρθρα