Καταγγελία: “Την ώρα της τραγωδίας ακούγονταν τραγούδια μέσα από το σταθμαρχείο”

 Καταγγελία: “Την ώρα της τραγωδίας ακούγονταν τραγούδια μέσα από το σταθμαρχείο”

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Γιώργος Μπαρτζώκης, δικηγόρος πολιτικής αγωγής ενός από τους πολυτραυματίες, που ήταν στο δεύτερο βαγόνι και σώθηκε εκ θαύματος μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Όπως είπε, σύμφωνα με πληροφορία που του ήρθε από κατοίκους της περιοχής ΟΣΕ Λάρισας, «την ώρα που έγινε το ατύχημα ακούγονταν τραγούδια και χαρές από το σταθμαρχείο της Λάρισας. Μετά που αναχώρησε το τρένο, μόλις έφυγε από την περιοχή δικαιοδοσίας του σταθμάρχη, άρχισαν οι μουσικές. Φαίνονταν ότι ήταν σε εύθυμη κατάσταση». Ο δικηγόρος είπε επίσης ότι στον χώρο του σταθμαρχείου την ώρα της τραγωδίας ήταν πολλά άτομα, που θα κληθούν να καταθέσουν.

Σύμφωνα με τον κ. Μπαρτζώκη ο πελάτης του σώθηκε καθώς καθόταν στις τελευταίες θέσεις του δεύτερου βαγονιού. «Σώθηκε γιατί καθόταν στις τελευταίες θέσεις. Απεγκλωβίστηκε από το 20χρονο παιδί που έσπασε το τζάμι. Λέει ότι είχαν σφηνώσει οι πόρτες, έσπασαν το τζάμι και πήδηξε από μεγάλο ύψος. Ήταν σαν γκρεμός εκεί. Δίπλα ακριβώς είναι ο περιφερειακός δρόμος της εθνικής οδού».

Σχετικά Άρθρα