CNN Turk για Τέμπη: “Αδέλφια Έλληνες, μοιραζόμαστε τον πόνο σας” – Βίντεο με το “Μοιρολόι” της Φαραντούρη

 CNN Turk για Τέμπη: “Αδέλφια Έλληνες, μοιραζόμαστε τον πόνο σας” – Βίντεο με το “Μοιρολόι” της Φαραντούρη

«Αδέλφια Έλληνες, μοιραζόμαστε τον πόνο σας» είναι ο τίτλος του άρθρου και του βίντεο που ανέβασε το CNN Turk στις σελίδες του στα social media για την τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, από την οποία αγνοούνται, τραυματίστηκαν και έχασαν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι.

Η τραγωδία στα Τέμπη έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και η Τουρκία, θέλοντας να «ανταποδώσει» την ελληνική στήριξη μετά τον φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ, εκφράζει τη συμπαράστασή της στη χώρα μας για τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων.

Άλλωστε, ο ίδιος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα όπως και αρκετοί υπουργοί. Το ίδιο κάνουν και τα τουρκικά ΜΜΕ, με το CNN Turk να μην αποτελεί εξαίρεση και να ανεβάζει διαρκώς ειδήσεις με όλες τις εξελίξεις από την τραγωδία στα Τέμπη.

«Η Ελλάδα αναρρώνει από το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην ιστορία της. Ευχόμαστε συλλυπητήρια στους 46 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους και υπομονή στους οικείους τους. Σε αυτή τη θλιβερή μέρα, στεκόμαστε δίπλα στον αδερφό λαό της Ελλάδας. Μοιραζόμαστε τον πόνο σας», γράφει το άρθρο που δημοσιεύτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο τουρκικό CNN.

Μάλιστα, το CNN Turk ανήρτησε και ένα βίντεο στο Twitter, το οποίο συνοδεύεται από το τραγούδι «Μοιρολόι» της Μαρίας Φαραντούρη.

Σχετικά Άρθρα