Νέα μαρτυρία σοκ για τα Τέμπη: “5 λεπτά πριν ήμουν στο κυλικείο” – “Είδα γυναίκα ακρωτηριασμένη”

 Νέα μαρτυρία σοκ για τα Τέμπη: “5 λεπτά πριν ήμουν στο κυλικείο” – “Είδα γυναίκα ακρωτηριασμένη”

Ένας 20χρονος φοιτητής από τα Χανιά περιέγραψε στο Flashnews.gr τις στιγμές που βίωσε την ώρα της φονικής σύγκρουσης των δύο τρένων, εξηγώντας πως ο ίδιος σώθηκε από καθαρή τύχη, αφού πέντε λεπτά πριν βρισκόταν στο πρώτο βαγόνι.

Ο Παντελής Ν. ήταν επιβάτης του τρίτου βαγονιού, το οποίο διακρίνεται στις φωτογραφίες να έχει εκτροχιαστεί. Τα δύο πρώτα βαγόνια υπέστησαν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό τις συνέπειες της σύγκρουσης.

Ο φοιτητής περιέγραψε τις στιγμές πριν από το δυστύχημα, λέγοντας πως 5 λεπτά πριν είχε πάει στο πρώτο βαγόνι, όπου βρισκόταν το κυλικείο.

«Πήγα να αγοράσω μια σοκολάτα και μάλιστα μίλησα για λίγη ώρα με την ταμία, χαιρετηθήκαμε και έφυγα» είπε, και περιέγραψε τη στιγμή του δυστυχήματος.

«Εκεί που ήμουν ξαπλωμένος στο κάθισμα, ξαφνικά άρχισε η ανατάραξη. Ο οδηγός πάτησε φρένα και έβγαιναν σπίθες. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα νιώσαμε να φεύγει το τρένο από τις ράγες! Πέφτω στα καθίσματα. Αυτά, ευτυχώς, με απορρόφησαν, καθώς δεν υπήρχαν άτομα (δίπλα του). Το τρένο πήγε εκτός και ξαφνικά ακούστηκε ένα μπαμ. Εκεί το τρένο σταμάτησε».

Ο 20χρονος που τραυματίστηκε ελαφρά, με γρατζουνιές στο πρόσωπο και μώλωπες στα πόδια, συνέχισε:

«Έμπαιναν καπνοί! Μόνο γκρι χρώμα έβλεπα. Έβλεπα κόσμο τραυματισμένο να κλαίει. Ήμουν τυχερός γιατί καθόμουν στην αριστερή πλευρά και δεν έπεσαν πάνω μου πράγματα, αφού αυτά, δυστυχώς, έπεσαν πάνω σε επιβάτες που κάθονταν δεξιά και τους τραυμάτισαν».

Ο 20χρονος φοιτητής περιέγραψε και τη στιγμή που αυτός και άλλοι επιβάτες έψαχναν μια έξοδο για να βγουν από το βαγόνι.

«Δεν άνοιγαν οι πόρτες! Βρήκα ένα παράθυρο με σπασμένο το τζάμι. Ήταν ολότελα σπασμένο. Φώναξα και άλλους για να βγούμε από κει. Ήταν όμως μεγάλο το ύψος. Δεν είχαμε άλλη επιλογή. Πηδήξαμε έξω να σωθούμε. Βγαίνοντας, είδα μια γυναίκα ακρωτηριασμένη. Σοκ!» είπε.

Σχετικά Άρθρα