Τράγκας: Ο μεγαλύτερος γιος του έστειλε εξώδικο στη Μαρία Καρρά

 Τράγκας: Ο μεγαλύτερος γιος του έστειλε εξώδικο στη Μαρία Καρρά

Εξώδικο έστειλε ο μεγαλύτερος γιος του Γιώργου Τράγκα, Γιάννης, στη χήρα του δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά, δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένος να φθάσει μέχρι τέλους το ζήτημα της κληρονομιάς του πατέρα του.

Ο Γιάννης Τράγκας, όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Live News», πληροφορήθηκε από τους δικηγόρους που είχε προσλάβει στην Αμερική και έψαχναν τα ακίνητα του πατέρα του ότι δύο από αυτά έχουν αλλάξει χέρια.

Τα εν λόγω ακίνητα βρίσκονται στο Λας Βέγκας και το άλλο στην Ουάσιγκτον.

Έτσι, ο γιος του Γιώργου Τράγκα έστειλε εξώδικο στην τελευταία σύζυγο του Γιώργου Τράγκα και της ζητάει να του γνωστοποιηθούν και να φανούν όλα τα ακίνητα καθώς και η τοποθεσία αυτών.

Για δύο κακουργήματα κατηγορείται η Μαρία Καρρά

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος της χήρας του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά σχετικά με τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης για τα οικονομικά έτη 2012 έως 2019.

Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος της δημοσιογράφου αφορούν το αδίκημα της υποβολής ανακριβών δηλώσεων πόθεν έσχες που φέρεται να διέπραξε τα έτη 2012 έως το 2015 καθώς και αυτό της μη υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες για τα έτη από το 2015 έως το 2019, διάστημα που ήταν εν ζωή ο εκδότης ο οποίος απεβίωσε το 2021.

Σχετικά Άρθρα