Μεθώνη: Η κόρη του εξαφανισμένου ζευγαριού ζητά το άνοιγμα της διαθήκης

 Μεθώνη: Η κόρη του εξαφανισμένου ζευγαριού ζητά το άνοιγμα της διαθήκης

Μέρα με την ημέρα εξανεμίζονται οι ελπίδες για να βρεθεί ζωντανό το ηλικιωμένο ζευγάρι Αμερικανών που εξαφανίστηκε από τη Μεθώνη. Το ζεύγος Ρόμπινσον δεν έχει δώσει κανένα ίχνος ζωής από τις 23 Ιανουαρίου που μίλησαν τελευταία φορά με την κόρη τους που ζει στις ΗΠΑ.

Από εκείνη την ημέρα έχουν χαθεί τα ίχνη τους αλλά και το αυτοκίνητό τους.

Στις 8 Φεβρουαρίου ενεργοποιήθηκε το Silver Alert με τη φωτογραφία του ζευγαριού και τη διευκρίνιση πως εξαφανίστηκε και το μπλε αυτοκίνητό τους. Ένα αυτοκίνητο που όπως φαίνεται χρησιμοποίησαν όταν χάθηκαν τα ίχνη τους από τη Μεθώνη.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι που αναζητούν το ζευγάρι ηλικιωμένων οι φωτογραφίες που υπάρχουν στο alert όσο και τα social media της 80χρονης Λουκρίσια, δεν ανταποκρίνονται στην εικόνα που έχουν σήμερα.

«Η κυρία Ρόμπινσον δεν έχει καμία σχέση με τη φωτογραφία που έχουμε αναρτήσει, είναι πολύ περισσότερο γερασμένη, δε φοράει την περούκα της αλλά φοράει ένα τσεμπέρι στο κεφάλι, υπάρχει καμπούρα έντονη», σημειώνεται.

Από την άλλη η κόρη τους από την πρώτη στιγμή θεώρησε πως οι γονείς της είναι νεκροί. Τώρα προσπαθεί να κινήσει τις διαδικασίες για το άνοιγμα της διαθήκης, χωρίς βέβαια οι ηλικιωμένοι με καταγωγή από τις ΗΠΑ, να θεωρούνται νεκροί από τις Αρχές.

«Καταρχάς πρέπει το ζευγάρι να κηρυχθεί άφαντο, αυτό για να γίνει σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία. Γίνεται μετά από μία 5ετία εφόσον δεν έχει βρεθεί τίποτα από αυτούς τους ανθρώπους», σημειώνεται.

Η κόρη του ηλικιωμένου ζευγαριού, μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», έκανε έκκληση για βοήθεια πριν από δύο εβδομάδες, με την ελπίδα κάποιος να της μεταφέρει νεότερα για τους γονείς της.

«Βοηθήστε με απλώς να φέρω πίσω σε εμένα τους γονείς μου. Όπως και αν είναι», τόνισε.

Σχετικά Άρθρα