Κολωνός: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που προφυλακίστηκε για τον βιασμό της 12χρονης

 Κολωνός: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που προφυλακίστηκε για τον βιασμό της 12χρονης

Σε νέα φάση εισέρχονται οι έρευνες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονος στον Κολωνό με την συμπληρωματική κατάθεση του βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου την ερχόμενη Πέμπτη ενώ αυξάνεται ο αριθμός των κατηγορούμενων που οδηγούνται στη φυλακή.

Σήμερα κρίθηκε προφυλακιστέος από ανακρίτρια και εισαγγελέα ένας 42χρονος ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρείας που κατηγορείται ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη έναντι αμοιβής.

Πρόκειται για τον 19ο κατηγορούμενο της υπόθεσης που οδηγείται στη φυλακή.

Την ίδια ώρα νέα αναβολή πήρε η κατάθεση του οδοντοτεχνίτη και πρώην διαιτητή ο οποίος αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες.

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας

Σύμφωνα με πληροφορίες τον 42χρονο επιχειρηματία υπέδειξε η ίδια η 12χρονη κατά την τελευταία της συμπληρωματική κατάθεση στις αρχές Φεβρουαρίου.

Όπως είπε είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με τον συγκεκριμένο άνδρα και ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί του και στη συνέχεια αυτός της έδωσε χρήματα.

Μάλιστα όπως ισχυρίστηκε το κορίτσι και αυτό τον άνδρα τον προσέγγισε μετά από υπόδειξη του Ηλία Μίχου.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία Κ.Τ. που έχει μεταφορική εταιρεία στην περιοχή του Κολωνού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε ότι είχε την οποιαδήποτε επαφή σεξουαλικής φύσεως με την 12χρονη.

 Νέα αναβολή ο πρώην διαιτητής

Σήμερα είχε κληθεί να απολογηθεί και ο 60χρονος οδοντοτεχνίτης και πρώην διαιτητής ωστόσο για τρίτη φορά πήρε νέα προθεσμία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να περάσει το κατώφλι της 33ης ανακρίτριας την ερχόμενη Πέμπτη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA η νέα προθεσμία δόθηκε επειδή ο 60χρονος άλλαξε συνήγορο υπεράσπισης και δεν είχε προλάβει να ενημερωθεί για τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του κατηγορούμενου.

Πάντως η σημερινή διαδικασία στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ήταν επεισοδιακή αφού περίπου στις 13.30 υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα και χρειάστηκε να εκκενωθούν οι χώροι για κάποια ώρα μέχρι να ολοκληρωθεί ο σχετικός έλεγχος.

Στην ανακρίτρια και πάλι ο Ηλίας Μίχος

Την Πέμπτη αναμένεται να βρεθεί και πάλι ενώπιον της ανακρίτριας ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης Ηλίας Μίχος.

Η συμπληρωματική κατάθεση του 53χρονου αναμένεται να δρομολογήσει νέες εξελίξεις στην υπόθεση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την έρευνα των Αρχών έχουν προκύψει νέα στοιχεία για την υπόθεση και η ανακρίτρια έκρινε αναγκαίο να κληθεί και πάλι ο Ηλίας Μίχος προκειμένου να δώσει νέες εξηγήσεις.

Στην αρχική του απολογία ο 53χρονος είχε παραδεχθεί μόνο ότι είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με την 12χρονη αλλά είχε αρνηθεί τις κατηγορίες περί μαστροπείας. Μάλιστα τότε πληροφορίες ανάφεραν ότι ο Ηλίας Μίχος είχε επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής και δεν είχε απαντήσει σε ερωτήσεις της ανακρίτριας.

Όπως και να έχει μετά τη συμπληρωματική απολογία του Ηλία Μίχου ίσως προστεθούν και άλλες κατηγορίες εις βάρος του ενώ αναμένεται να κληθεί για νέα κατάθεση και η 12χρονη με πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αυξηθεί ο αριθμός των κατηγορούμενων στην υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα