Βαγγέλης Μαρινάκης: Ποιον φωτογραφίζει με την ανακοίνωση μετά το ντέρμπι Ολυμπιακού Παναθηναϊκού

 Βαγγέλης Μαρινάκης: Ποιον φωτογραφίζει με την ανακοίνωση μετά το ντέρμπι Ολυμπιακού  Παναθηναϊκού

Διπλή ανακοίνωση από τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού με έμμεσες βολές στην κυβέρνηση. Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων Βαγγέλης Μαρινάκης σε ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον τρόπο που αντέδρασε σε μια ακόμα καταφανέστατη αλλοίωση ενός αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αλλά και του Πρωταθλήματος συνολικά και προστάτεψε την ομάδα.

Ο κόσμος μας δεν αντέδρασε από αηδία με ό,τι είδαμε να συμβαίνει για μια ακόμα φορά.

Διαιτητές στο χορτάρι και στο VAR που ελέγχουν χειρουργικά φάσεις για να αδικήσουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και να ευνοήσουν τους αντιπάλους του! Αυτή τη φορά ανακάλυψαν οφσάιντ, φάουλ που δεν υπήρχαν, κάρτες που χαρίστηκαν… Την άλλη φορά θα βρουν κάτι άλλο!

Πλέον ξέρει όλη η Ελλάδα τι έχει συμβεί. Θα συνεχίσουμε με πικρό χαμόγελο να τα δίνουμε όλα μέχρι την τελευταία αγωνιστική, οι παίκτες μας, ο κόσμος μας, όλοι μαζί ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! Είμαστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και γεννηθήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ.”

Λίγο μετά την χθεσινή ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, , προχώρησε με ανάρτησή του στο Instagram, κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, απαντώντας στις πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού , ο οποίος τόνισε ότι τα πράγματα έχουν βελτιωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, την περασμένη Παρασκευή, μίλησε στο “Ράδιο Ζυγός” των Τρικάλων. Εκεί, υπενθύμισε ότι είναι Ολυμπιακός, ενώ όπως είπε, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικά βήματα εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως αυτό με τη χρήση του VAR.

  • “Είμαι Ολυμπιακός, αλλά πάνω από όλα αυτό το οποίο θέλω να τονίσω είναι ότι φέτος έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αυτό είναι καλό. Είναι καλό για το ποδόσφαιρο συνολικά.Έχουν γίνει βήματα και στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου σημαντικά, νομίζω και στην ποιότητα και στη διαιτησία και μπορούν να γίνουν και με το VAR. Τα πράγματα σίγουρα είναι καλύτερα τώρα από ό,τι ήταν πριν από κάποια χρόνια. Και βέβαια έχουμε και άλλα βήματα να κάνουμε προκειμένου να αναβαθμίσουμε το ποδοσφαιρικό μας προϊόν”

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την οργή του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο οποίος έκανε σκληρή δήλωση λέγοντας μάλιστα ότι η κυβέρνηση μπορεί να δώσει το πρωτάθλημα και με προεδρικό διάταγμα…

«Καλό θα είναι οι επικοινωνιολόγοι των πολιτικών ταγών αυτής της χώρας να τους εξηγήσουν ότι καλές οι φιλίες και οι «στηρίξεις», αλλά όταν ΣΦΑΖΟΥΝ τη μεγαλύτερη και λαοφιλέστερη ομάδα της χώρας ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ καλό θα είναι να μη μιλάμε για πρόοδο και εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Σχετικά Άρθρα