Συνελήφθη ο πατέρας του δράστη που πυροβόλησε και τραυμάτισε 5χρονη – Αναζητείται ο 28χρονος

 Συνελήφθη ο πατέρας του δράστη που πυροβόλησε και τραυμάτισε 5χρονη – Αναζητείται ο 28χρονος

Ένας άνδρας συνελήφθη για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκε στη Δυτική Αττική και συγκεκριμένα, στο Ζεφύρι, το μεσημέρι του Σαββάτου, από το οποίο τραυματίστηκε μια 5χρονη. Πρόκειται για τον πατέρα του 28χρονου που φέρεται να είναι το άτομο που άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από «αδέσποτη» σφαίρα στον μηρό το 5χρονο κορίτσι που έπαιζε στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον πατέρα του νεαρού άνηκε το όπλο το οποίο χρησιμοποιήθηκε έξω από το σπίτι Ρομά στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Ζεφύρι. Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν και τον γιο του.

Ήταν λίγο μετά τις 14:30, το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν ο 28χρονος όταν άρχισε να πυροβολεί εναντίον σπιτιού στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Λίγο πιο πέρα, το μικρό κορίτσι έπαιζε σε παρακείμενη παιδική χαρά με αποτέλεσμα να δεχθεί χτύπημα στον μηρό.

Οι πληροφορίες αποδίδουν το περιστατικό σε διαφορές μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά που είναι γείτονες στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είχε στα χέρια του το όπλο του πατέρα του, είχε βγει στο μπαλκόνι και πυροβολούσε. Ελάχιστα μέτρα πιο δίπλα, το 5χρονο κορίτσι έπαιζε και μια από τις σφαίρες καρφώθηκε στο πόδι του.

Ο θείος της 5χρονης επέρριψε ευθύνες στον πατέρα του 28χρονου και στον 28χρονο ισχυριζόμενος ότι σημάδευε τα παιδιά που έπαιζαν στην αλάνα. «Έριχνε στο ψαχνό» είπε μεταξύ άλλων.