Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

 Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου που βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο μίλησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης από τα παρασκήνια του J2US, στην κάμερα του Open Weekend.

«Την Δευτέρα δεν ήρθε στην εκπομπή κι έμαθα για το πρόβλημα που είχε με το αναπνευστικό. Είναι πολύ κρίσιμη η Δευτέρα γιατί ουσιαστικά θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από την διασωλήνωση. Όλοι του ευχόμαστε να είναι γερός, δυνατός και να τα καταφέρει και θα τα καταφέρει για άλλη μια φορά. Είναι η τρίτη φορά που μπαίνει στην εντατική», ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Και πρόσθεσε: «Αλλά ο Ανδρέας είναι νικητής, μαχητής και τον περιμένουμε πως και πως να επιστρέψει. Ο Ανδρέας είναι ο μπαμπάς μας, ο άνθρωπος που θα μου πει στα διαλείμματα ότι δεν πρέπει να υπερτονίσω αυτό και γιατί είπα εκείνο με πολύ καλή διάθεση. Εγώ χαίρομαι πάντα στην εκπομπή, όταν έχω διαφορετική γνώμη με τον Ανδρέα και κάνουμε αντίλογο. Είναι ουσιαστικό και καλό για την τηλεόραση, την εκπομπή και τους τηλεθεατές. Μας λείπεις πολύ, τελείωνε ρε, άντε ρε σήκω από εκεί και γύρνα».

Σχετικά Άρθρα