Εξελίξεις με την πτώση νεαρού στην Πάτρα: Πώς έχασε τον έλεγχο – Γιατί συνελήφθησαν δύο 19χρονες φίλες

 Εξελίξεις με την πτώση νεαρού στην Πάτρα: Πώς έχασε τον έλεγχο – Γιατί συνελήφθησαν δύο 19χρονες φίλες

Σε δύο συλλήψεις γυναικών, ηλικίας 19 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, στο πλαίσιο της έρευνας για την πτώση στο κενό ενός 19χρονου από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Πάτρα.

Και αυτό διότι στην κατοχή των δύο 19χρονων, οι οποίες φιλοξενούσαν στο δωμάτιό τους τον συνομήλικό τους που έπεσε στο κενό, βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Πιο αναλυτικά, όλα ξεκίνησαν όταν η Αστυνομία ενημερώθηκε για πτώση ατόμου και τραυματισμό σε ξενοδοχείο. Από την έρευνα προέκυψε ότι στις 20.00 της Παρασκευής ο 19χρονος, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Ηλιούπολης (στην Αθήνα) έκανε χρήση ναρκωτικών και συγκεκριμένα κάνναβης, περιήλθε σε κατάσταση πανικού, βγήκε από το δωμάτιο και έπεσε από ύψος περίπου 10 μέτρων στο κενό.

Ο νεαρός βρέθηκε τραυματισμένος στον χώρο της ξενοδοχειακής μονάδας όπου βρίσκεται η πισίνα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η ζωή του νεαρού δεν διατρέχει κίνδυνο.

Από τη σωματική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στις δύο 19χρονες φίλες του (που τον φιλοξενούσαν στο δωμάτιό που είχαν νοικιάσει στο ξενοδοχείο) βρέθηκε κάνναβη 0.8 γραμμαρίων και ένας μεταλλικός τρίφτης καπνού. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Τόσο οι δύο νεαρές όσο και ο φίλος τους είναι μόνιμοι κάτοικοι Ηλιούπολης Αττικής.

Οι συλληφθείσες αφέθηκαν ελεύθερες με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ ο φίλος τους εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Σχετικά Άρθρα