Χαμός στο Dragon’s Den: Έκρηξη από τον mr. COCO-MAT – “Την κοπανάω, δεν θέλω κανόνες” (vid)

 Χαμός στο Dragon’s Den: Έκρηξη από τον mr. COCO-MAT – “Την κοπανάω, δεν θέλω κανόνες” (vid)

Απρόσμενα ολοκληρώθηκε το Dragon’s Den το βράδυ της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου, αφού έπειτα από διαφωνία μεταξύ του Πολ Ευμορφίδη και των υπόλοιπων επενδυτών, ο ιδρυτής της COCO-MAT, σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε από το πλατό.

Αφορμή στάθηκε η ιδέα που παρουσίασε ένας διαγωνιζόμενος σχετικά με παιχνίδι που θα υποστήριζε και την γραφή braille.

Τόσο η πρόεδρος της Rodial Group όσο και ο Ευμορφίδης φάνηκε να βλέπουν μέλλον σε αυτή την επένδυση. Ωστόσο, ο Πολ Ευμορφίδης δήλωσε πως τελικά δεν θα καταθέσει πρόταση για αυτό και η Μαρία Χατζηστεφανή ήταν η μόνη που εξέφρασε την δική της πρόταση.

Δείτε την στιγμή της έντονης αντιπαράθεσης των κριτών και την αποχώρηση του Πολ Ευμορφίδη:

Ο διαγωνιζόμενος δέχθηκε την πρόταση και αποχώρησε από το πλατό του πρότζεκτ επενδύσεων. Πριν φύγει, ο Πολ Ευμορφίδης σηκώθηκε για να τον αγκαλιάσει – κίνηση που φάνηκε να μην αρέσει στην Μαρία Χατζηστεφανή.«Τι να πω, Πολ! Είχες βγει πριν από δέκα λεπτά και τώρα τελευταία στιγμή αγκαλιάζεστε; Τι πράγματα είναι αυτά;» του είπε η επενδύτρια.

«Το ένα πράγμα είναι το συναίσθημα και το άλλο είναι η λογική. Εγώ είμαι λοιπόν παρορμητικός άνθρωπος, για να το ακούσετε όλοι και δουλεύω με το συναίσθημα» τόνισε ο Πολ Ευμορφίδης. Με τη σειρά του, ο Χάρης Βαφειάς τόνισε: «Τον κανόνα του παιχνιδιού όμως δεν τον έχω φτιάξει εγώ. Δεν μπορούμε να λέμε πρώτα εκτός και μετά εντός».

Σχετικά Άρθρα