Υπόθεση Μαντλίν: Αρνητικά τα πρώτα τεστ της 22χρονης που ισχυριζόταν πως είναι η ίδια

 Υπόθεση Μαντλίν: Αρνητικά τα πρώτα τεστ της 22χρονης που ισχυριζόταν πως είναι η ίδια

Ο εφιάλτης των γονιών του μικρού κοριτσιού που απήχθη από το τουριστικό θέρετρο το καλοκαίρι του 2007 στην Πορτογαλία αναβιώνεται, καθώς τα πρώτα βιομετρικά τεστ που έκανε η 22χρονη Τζούλια Βέντελ από την Πολωνία, η οποία ισχυρίστηκε ότι είναι η μικρή Μαντλίν, ήταν αρνητικά.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, μάλιστα, στάθηκαν στην υπόθεση, αλλά και στους ισχυρισμούς της νεαρής γυναίκας από την ανατολική Ευρώπη, αναφέροντας ότι οι γονείς του μικρού κοριτσιού συνεχίζουν να ζουν τον «εφιάλτη» χωρίς λόγο και μετά από 15 χρόνια.

Οι γονείς. που έχουν αναλάβει την κηδεμονία της 22χρονης, η οποία παρόλο που ισχυρίστηκε ότι έχει τα σημάδια της μικρής Μαντλίν, αλλά τόσο οι ηλικίες τους δεν συμπίπτουν, όσο και η εξωτερική εμφάνιση των δύο κοριτσιών δεν είναι κοινές, «έσπασαν» για πρώτη φορά τη σιωπή τους, αναφέροντας ότι η κόρη τους βρίσκεται υπό ψυχιατρική παρακολούθηση. 

«Πάντα προσπαθούσαμε να κατανοήσουμε τυχόν καταστάσεις που συνέβαιναν με την Τζούλια. Πολυάριθμες θεραπείες, φάρμακα, ψυχολόγοι και ψυχίατροι – όλα αυτά παρασχέθηκαν στην Τζούλια. Δεν έμεινε μόνη της. Οι απειλές της Τζούλιας εναντίον μας, τα ψέματα και οι χειρισμοί της, οι δραστηριότητες της στο Διαδίκτυο. Τα είδαμε όλα αυτά και προσπαθήσαμε να τα αποτρέψουμε, να τα εξηγήσουμε, της ζητήσαμε να σταματήσει», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα