Σακίρα: Νέο τραγούδι με 7 ξεκάθαρα καρφιά προς τον Πικέ (vid)

 Σακίρα: Νέο τραγούδι με 7 ξεκάθαρα καρφιά προς τον Πικέ (vid)

Η Σακίρα φαίνεται πως δεν θα ξεχάσει σύντομα την προδοσία του Ζεράρ Πικέ προς το πρόσωπό της. Η Κολομβιανή σταρ δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι η Κλάρα Κία της έκλεψε τον αγαπημένο της και συνεχίζει τις «επιθέσεις» στον ποδοσφαιριστή μέσα από τα τραγούδια της.

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Σακίρα κυκλοφόρησε το τραγούδι «53 Session», το οποίο ήταν γεμάτο… αιχμές κατά του Ζεράρ Πικέ. Αυτή τη φορά, κάνει το ίδιο στο νέο της κομμάτι, με τίτλο «TQG», που κυκλοφορεί σε συνεργασία με την Karol G.

Στη νέα της κυκλοφορία, που έχει ήδη γίνει επιτυχία, το κοινό της Κολομβιανής σούπερσταρ έχει εντοπίσει ούτε ένα ούτε δύο, αλλά… επτά νέα «καρφιά» προς τον πρώην σύντροφό της.

1. «Θέλεις να γυρίσεις πίσω»

«Τώρα θέλεις να γυρίσεις πίσω», λέει σε ένα σημείο του κομματιού η Σακίρα, ενώ σε ένα δεύτερο συνεχίζει λέγοντας: «Μπορείς να μου πεις “περίμενέ με εκεί”, είμαι ηλίθια».

Η τραγουδίστρια υπονοεί πως ο ποδοσφαιριστής έκανε προσπάθειες για επανασύνδεση μαζί της, πράγμα που παρέμενε άγνωστο μέχρι σήμερα, αφού έδειχνε πολύ ερωτευμένος με τη νέα του σύντροφο, Κλάρα Κία.

2. «Τα λάθη δεν τα επαναλαμβάνω»

«Μωρό, τι ήταν αυτό; Τι κάνεις και ψάχνεσαι, αφού ξέρεις ότι τα λάθη δεν τα επαναλαμβάνω», τραγουδά η σταρ, αφήνοντας και πάλι υπονοούμενα πως ο Ζεράρ Πικέ προσπάθησε να «σώσει» τη σχέση τους.

Ωστόσο, εκείνη δηλώνει ανένδοτη, χαρακτηρίζοντας ό,τι υπήρχε μεταξύ τους ένα «λάθος».

3. «Αυτό που είχαμε το ξέχασα»

Αφού αναφέρει πως η σχέση τους ήταν λάθος, σημειώνει πως «έχει ξεχάσει ό,τι έζησαν μαζί». «Με πλήγωσε το να σε βλέπω με την καινούρια, αλλά τώρα είμαι ήδη μόνη, ό,τι ζήσαμε το ξέχασα κι αυτό είναι μάλλον που σε προσβάλλει. Και μάλιστα, η ζωή μου έχει βελτιωθεί, δεν είσαι πια ευπρόσδεκτος εδώ, αυτό που μου πέταξε η φιλενάδα σου, δεν με θυμώνει καν. Γελάω», λένε οι στίχοι, με τη Σακίρα να θέλει να δώσει την εντύπωση πως «αδιαφορεί» παντελώς για τη νέα ζωή του Πικέ.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια επιμένει πως πλέον, η ζωή της είναι καλύτερη χωρίς τον πρώην σύντροφό της. Μάλιστα, αναφέρει πως έχει πετύχει το ιδανικό «τρίπτυχο». «Μás buena, más dura, más level», λένε οι στίχοι και αυτό σημαίνει: «Έφυγες και εγώ έβαλα στόχο το τριπλό Μ, καλύτερη, πιο δυνατή και με ανεβασμένο επίπεδο».

4. «Πιο δυνατή»

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια επιμένει πως πλέον, η ζωή της είναι καλύτερη χωρίς τον πρώην σύντροφό της. Μάλιστα, αναφέρει πως έχει πετύχει το ιδανικό «τρίπτυχο». «Μás buena, más dura, más level», λένε οι στίχοι και αυτό σημαίνει: «Έφυγες και εγώ έβαλα στόχο το τριπλό Μ, καλύτερη, πιο δυνατή και με ανεβασμένο επίπεδο».

5. «Like»

Δεν θα μπορούσε να μην αφήσει μια «σπόντα» για τον διάσημο τσακωμό της Κλάρα Κία με τον Ζεράρ Πικέ στο αεροπλάνο, όταν εκείνη τον έπιασε να χαζεύει φωτογραφίες της Σακίρα στο Instagram.

«Και θέλεις να γυρίσεις πίσω, το μάντεψα ήδη αφού έκανες like στη φωτογραφία μου», σημειώνει η τραγουδίστρια απευθυνόμενη στον πρώην της και αφήνει να εννοηθεί πως πιθανότατα αυτή ήταν μια κίνηση του ποδοσφαιριστή να την προσεγγίσει ξανά.

6. «Monotonia»

Η Σακίρα θυμίζει στο κοινό της μία προηγούμενη επιτυχία της, το «Monotonia», ενώ ρίχνει ακόμα ένα «καρφί» στον άπιστο πρώην σύντροφό της.

«Ψάχνεις έξω για φαγητό, έλεγες ότι ήταν μονοτονία και τώρα θέλεις να γυρίσεις πίσω. Έτσι σκέφτηκα, αφού έκανες like στις φωτογραφίες μου», τραγουδά η σταρ.

7. «Δεν ανταγωνίζομαι καμία για άνδρες»

Από το νέο της τραγούδι και τα «βέλη» της δεν γλίτωσε ούτε η νέα σύντροφος του Πικέ, Κλάρα Κία. Μέχρι στιγμής, οι σπόντες απευθύνονταν αποκλειστικά στον ποδοσφαιριστή, όμως όπως φαίνεται, η Σακίρα δεν θέλει να αφήσει κανέναν «εκτός».

«Πες στο νέο σου μωρό πως δεν ανταγωνίζομαι για άνδρες, να χαλαρώσει, σε είχα για πιο ωραία», τραγουδά στο «TQG» για τη νεαρή αντικαταστάτρια της.