Πλειστηριασμοί: Εικόνες Ισπανίας στην Καστοριά στην εκτέλεση κατάσχεσης από fund (vid)

 Πλειστηριασμοί: Εικόνες Ισπανίας στην Καστοριά στην εκτέλεση κατάσχεσης από fund (vid)

Ο εφιάλτης των πλειστηριασμών στην Καστοριά. Τραγικές εικόνες έξω από το ξενοδοχείο «ΑΙΟΛΙΣ» όπου το βράδυ της Πέμπτης έληξε η διαδικασία κατάσχεσης. Καμία προστασία από τα funds…

Από το πρωί είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας, φίλοι των ανθρώπων που θα έχαναν την περιουσία τους, στην προσπάθεια μήπως και καταφέρουν να το αποτρέψουν. Παράλληλα με αυτούς όμως, συγκεντρώθηκε και ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στο σημείο υπήρχε και ασθενοφόρο σε περίπτωση που χρειαστεί να βγάλουν σηκωτό τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου. Τελικά οδήγησαν τον γιο του ξαπλωτό στο αστυνομικό τμήμα.

«Πραγματικά δεν έχω βιώσει ξανά τέτοιο πράγμα, είναι άλλο να το σκέφτεσαι και άλλο να το βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια. Η μισή αστυνομική δύναμη της Καστοριάς βρέθηκε εδώ για να βγάλουν έξω έναν 88χρονο άρρωστο άνθρωπο και την επίσης ηλικιωμένη γυναίκα του. Και με την χρήση σκληρής βίας έριξαν στο έδαφος τον γιο τους, τον χτύπησαν και τον οδήγησαν στο τμήμα λες και ήταν ο χειρότερος εγκληματίας» ανέφερε στο primenews.press ο Σπύρος Παγιάτης που ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Σχετικά Άρθρα