Νεκρά τα εγγόνια του δολοφόνου του Σολωμού Σολωμού από τον σεισμό στην Τουρκία

 Νεκρά τα εγγόνια του δολοφόνου του Σολωμού Σολωμού από τον σεισμό στην Τουρκία

Νεκρά είναι τα δύο εγγόνια του Κενάν Ακίν, ενός από τους δολοφόνους του Σολωμού Σολωμού, καθώς σκοτώθηκαν στους σεισμούς στην Τουρκία.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, τα 2 εγγόνια του δολοφόνου του Σολωμού Σολωμού ήταν στην ομάδα βόλεϊ η οποία βρισκόταν στο Αντίγιαμαν της Τουρκίας, όταν οι σεισμοί των 7,8 και 7,6 Ρίχτερ χτύπησαν, και τους σκότωσαν.

Πρόκειται για τα αδέρφια Doruk και Alp Akın οι οποίοι ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια του ξενοδοχείου.

Ο Κενάν Ακίν που υπήρξε «βουλευτής» και «υπουργός» Γεωργίας του ψευδοκράτους.
Η φωτογραφία του πατέρα τους, Οσμάν Ακίν, έγινε viral στο διαδίκτυο καθώς κοίταζε για πολλή ώρα τη στολή και ανέπνεε το άρωμα του γιου του.

Ο Κενάν Ακίν, ήταν έναν από τους δολοφόνους του Σολωμού Σολωμού το 1996 στ΄ οδόφραγμα της Δερύνειας. Κατά του Κενάν Ακίν, ο οποίος όταν πυροβόλησε τον 26χρονο Σολωμού ήταν υπουργός του ψευδοκράτους και πράκτορας των Τουρκικών μυστικών δυνάμεων, έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ενώ καταζητείται από την INTERPOL, που τον έχει επικηρύξει με το ποσό των 460 χιλιάδων ευρώ.

Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία Σολωμού, έχει εκδοθεί επίσης για ακόμη δέκα άτομα. Το 2009, μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο Ακίν όχι μόνο είχε παραδεχτεί ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον ήρωα Σολωμού τον στη Δερύνεια, αλλά δήλωσε προκλητικά πως: «Θα τον πυροβολούσα ξανά αν γύριζα τον χρόνο πίσω», προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις