Καθαρά Δευτέρα: Κίνηση σε Αττική Οδό, Κηφισό και Κατεχάκη

 Καθαρά Δευτέρα: Κίνηση σε Αττική Οδό, Κηφισό και Κατεχάκη

Με δυσκολία πραγματοποιείται η κίνηση στους δρόμους της Αττικής το απόγευμα της Παρασκευής (24/2), καθώς έχει ξεκινήσει η έξοδος για το τριήμερο της Καθαρά Δευτέρας.

Ειδικότερα, καθυστερήσεις σημειώνονται στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα άνω των 30′ από κόμβο Μαραθώνος έως κόμβο Μεταμόρφωσης (έξοδος για Λαμία). Η ίδια εικόνα υπάρχει και στην Περιφερειακή Υμηττού, με καθυστερήσεις 25′-30′ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Μεταμόρφωσης (έξοδος για Λαμία).

Επίσης, καθυστερήσεις καταγράφονται στο ρεύμα προς Ελευσίνα 20′-25′ από κόμβο Πεντέλης έως κόμβο Μεταμόρφωσης (έξοδος για Λαμία).

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., μποτιλιάρισμα υπάρχει και στα δύο ρεύματα του Κηφισού, από Αττική Οδό έως Ιερά Οδό στην άνοδο και από την Αττική Οδό μέχρι την Παραλιακή στην κάθοδο.

Με δυσκολία πραγματοποιείται η κίνηση στην άνοδο της Κηφισίας, από την Πανόρμου μέχρι και τη Φιλοθέη, στη λεωφόρο Ποσειδώνος από Αλίμου έως Καραϊσκάκη, στο ρεύμα προς Πειραιά, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.

Το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα στο κέντρο παρατηρείται στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος του Hilton, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου (στην κάθοδο), στη Σταδίου και στην Πανεπιστημίου.

Επίσης, πρόβλημα παρατηρείται και στο κέντρο του Πειραιά, καθώς και στη λεωφόρο Σχιστού, στην έξοδο προς την Αθηνών-Κορίνθου.

Σχετικά Άρθρα