Γεροβασίλη κατά Οικονόμου: “Αθλιότητες και λάσπη στον ανεμιστήρα όσα λέει εναντίον μου- Να επιστρέψετε τα κλεμμένα”

 Γεροβασίλη κατά Οικονόμου: “Αθλιότητες και λάσπη στον ανεμιστήρα όσα λέει εναντίον μου- Να επιστρέψετε τα κλεμμένα”

Για συκοφαντίες και fake news κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των βουλευτών του, Όλγας Γεροβασίλη και Αλέκου Φλαμπουράρη, επιστράτευσε ο Γιάννης Οικονόμου κατά το χθεσινό (23/2) debate με την Πόπη Τσαπανίδου μη μπορώντας να αρθρώσει λέξη για το σκάνδαλο των απευθείας αναθέσεων και το πλιάτσικο των γαλάζιων βουλευτών Πάτση και Χειμάρα, κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η γραμματέας της Κ.Ο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Άρτας με μια σκληρή δήλωση απαντά στις αθλιότητες του κυβερνητικού εκπροσώπου επισημαίνοντας ότι «ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για ακόμη μια φορά κατέφυγε στη γνωστή τακτική να ρίξει λάσπη στον ανεμιστήρα. Αντί για οποιαδήποτε απάντηση υπό το βάρος των αποκαλύψεων, ο κ. Οικονόμου για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ψέλλισε δήθεν ότι αντίστοιχες ήταν οι περιπτώσεις της κ. Γεροβασίλη και του κ. Φλαμπουράρη».

Όμως η κ. Γεροβασίλη ως ιατρός παρείχε στο παρελθόν ιατρικές υπηρεσίες σε ασφαλισμένους του ΕΟΠΥ και κανένα ασυμβίβαστο δεν συνέτρεχε στο πρόσωπό της σύμφωνα με τη νομολογία του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου και ο κ. Φλαμπουράρης είχε ήδη αποχωρήσει από την τεχνική εταιρία του. 

«Αυτά είναι γνωστά και κατατεθειμένα δημόσια και στη Βουλή. Αλλά τι να πει και ο κος Οικονόμου για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, το πλιάτσικο, τις απευθείας αναθέσεις και το πάρτυ ακόμη και των ίδιων των Βουλευτών της Κυβέρνησης με το Δημόσιο χρήμα; Τουλάχιστον ας επιστρέψουν τα κλεμμένα, φεύγοντας απ’ την εξουσία μετά τις εκλογές», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Όλγα Γεροβασίλη.

Αναλυτικά η απάντηση της Όλγας Γεροβασίλη στις αθλιότητες Οικονόμου

«Η εκκωφαντική σιωπή της ΝΔ για τους Πάτσηδες και Χειμάρες και ο θλιβερός κος Οικονόμου Κληθείς να απαντήσει, στο σημερινό debate στην ΕΡΤ, για το σκάνδαλο των απευθείας αναθέσεων εκατομμυρίων ευρώ στους γαλάζιους βουλευτές Πάτση και Χειμάρα, κατά παράβαση του Συντάγματος και του βουλευτικού τους ασυμβιβάστου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για ακόμη μια φορά κατέφυγε στη γνωστή τακτική να ρίξει λάσπη στον ανεμιστήρα. Αντί για οποιαδήποτε απάντηση υπό το βάρος των αποκαλύψεων, ο κ. Οικονόμου για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ψέλλισε δήθεν ότι αντίστοιχες ήταν οι περιπτώσεις της κ. Γεροβασίλη και του κ. Φλαμπουράρη Όμως η κ. Γεροβασίλη ως ιατρός παρείχε στο παρελθόν ιατρικές υπηρεσίες σε ασφαλισμένους του ΕΟΠΥ και κανένα ασυμβίβαστο δεν συνέτρεχε στο πρόσωπό της σύμφωνα με τη νομολογία του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου και ο κ. Φλαμπουράρης είχε ήδη αποχωρήσει από την τεχνική εταιρία του. Αυτά είναι γνωστά και κατατεθειμένα δημόσια και στη Βουλή. Αλλά τί να πει και ο κος Οικονόμου για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, το πλιάτσικο, τις απευθείας αναθέσεις και το πάρτυ ακόμη και των ίδιων των Βουλευτών της Κυβέρνησης με το Δημόσιο χρήμα; Τουλάχιστον ας επιστρέψουν τα κλεμμένα, φεύγοντας απ’ την εξουσία μετά τις εκλογές».