Απόπειρα έξωσης σε ανάπηρη γυναίκα: Περιγράφει κλαίγοντας τα όσα έζησε – Κρατική αναλγησία (vid)

 Απόπειρα έξωσης σε ανάπηρη γυναίκα: Περιγράφει κλαίγοντας τα όσα έζησε – Κρατική αναλγησία (vid)

Νέα απόπειρα έξωσης σε βάρος μιας ανάπηρης γυναίκας απετράπη την Παρασκευή μετά από άμεση παρέμβαση εργατικών σωματείων και του κόσμου.

Όπως αναφέρει ο 902.gr, δικαστικός επιμελητής, συνοδεία της αστυνομίας, επιχείρησε να πετάξει έξω από το σπίτι της μια 50χρονη ανάπηρη γυναίκα, στον Άγιο Παντελεήμονα της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Αντιοχείας 20 και Ιθάκης.

Όπως λέει η ίδια η γυναίκα, η οποία είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο, είχε πάρει στεγαστικό δάνειο και είχε αδυναμία αποπληρωμής.

Το δάνειο πέρασε σε fund και όταν η γυναίκα πήρε την πενιχρή αναπηρική σύνταξη των 300 ευρώ ζήτησε να γίνει διακανονισμός. Όμως δεν έλαβε ποτέ απάντηση, με αποτέλεσμα σήμερα να επιχειρήσουν να την βγάλουν έξω από το σπίτι της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές δυνάμεις μάζεψαν τα φάρμακα της γυναίκας και τα έβγαλαν έξω από το διαμέρισμα…

Η γυναίκα κλαίγοντας περιέγραψε πώς προσπάθησαν να την διώξουν: «Μου είπαν “σε 5 λεπτά ετοιμάσου, φεύγεις. Τελείωνε, μας καθυστερείς”. Μου λένε “σήκω, θα πας σε γηροκομείο”. Εσύ τη μάνα σου σε γηροκομείο θα την πήγαινες; 50 χρονών είμαι, δεν είμαι γριά. Επειδή αρρώστησα; Από αυτούς αρρώστησα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σχετικά Άρθρα