Ζουγανέλης: “Απασχολεί τον κόσμο αν η κόρη μου έχει χωρίσει;”

 Ζουγανέλης: “Απασχολεί τον κόσμο αν η κόρη μου έχει χωρίσει;”

Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου αποφάσισαν, μετά από 2,5 χρόνια γάμου, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. 

Η τραγουδίστρια και o ποινικολόγος κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου και παίρνουν «βελούδινο» διαζύγιο, αφού ο ένας εξακολουθεί να τρέφει εκτίμηση στο πρόσωπο του άλλου.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για το διαζύγιο της κόρης του και αναρωτήθηκε γιατί οι εκπομπές ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα όταν τον κόσμο τον απασχολούν σοβαρότερα προβλήματα.

«Τι απασχολεί τον κόσμο αν η κόρη μου έχει χωρίσει ή δεν έχει χωρίσει;» σχολίασε, αρχικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Οι θαυμαστές της την αγαπάνε και την υποστηρίζουν. Γιατί γράφεται ότι έχει χωρίσει; Απασχολεί τον κόσμο; Ζει κάτω από αυτές τις συνθήκες, με το έλλειμμα της παντελούς ισορροπίας και τον νοιάζει αν έχει χωρίσει ή όχι η Ελεωνόρα;».

Για το ότι ο Σπύρος Δημητρίου απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο, σημείωσε ότι «Νιώθει άβολα να μιλήσει είπε ο Σπύρος Δημητρίου, πόσο ο πατέρας της, που είναι αίμα μου».

Όσο για το αν η τραγουδίστρια είναι στεναχωρημένη, αποκάλυψε: «Η κόρη μου είναι άνθρωπος της εξέλιξης, που προχωράει τη ζωή. Η κόρη μου είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα και η ζωή είναι μπροστά. Μεγαλώνω με τις συμβουλές της κόρης μου».

«Είναι ένα ‘βελούδινο’ συναινετικό διαζύγιο. Τι κακό έχει αυτό;», κατέληξε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Δείτε τις δηλώσεις του

Σχετικά Άρθρα