Σέρχιο Ράμος: Αποσύρεται από την Εθνική Ισπανίας – “Ο προπονητής δεν με υπολογίζει…”

 Σέρχιο Ράμος: Αποσύρεται από την Εθνική Ισπανίας – “Ο προπονητής δεν με υπολογίζει…”

Ο ρέκορντμαν συμμετοχών της Ισπανίας, ο άνθρωπος που αγωνίστηκε 180 φορές με το εθνόσημο στο στήθος του και που φόρεσε τα τελευταία χρόνια το περιβραχιόνιο του αρχηγού ανακοίνωσε το τέλος του από την εθνική ομάδα!

Ο Σέρχιο Ράμος, έκανε γνωστό πως έπεσαν και επίσημα τίτλοι τέλους έπειτα από 18 χρόνια πορείας στην εθνική, αποτελώντας έναν ακρογωνιαίο λίθο της χρυσής γενιάς της Λα Ρόχα.

Κύριος λόγος πίσω από την απόφασή του στέκεται ο νέος τεχνικός Λουίς Ντε Λα Φουέντε, με τον Σέρχιο Ράμος να ενημερώνει μέσα από την ανακοίνωσή του πως ο νέος εκλέκτορας της Ισπανίας τον ενημέρωσε πως δεν τον υπολογίζει κι ούτε πρόκειται για το μέλλον.

Κάπως έτσι ο αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν πήρε την απόφαση να αποχαιρετήσει την εθνική ομάδα, με την οποία πανηγύρισε δυο Euro (2008, 2012), αλλά και την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010.

«Έφτασε η ώρα, η ώρα να αποχαιρετήσω την εθνική ομάδα. Αυτό το πρωί δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον προπονητή που με ενημέρωσε ότι δεν με υπολογίζει και ούτε πρόκειται, ανεξάρτητα από το επίπεδο που θα βρίσκομαι και τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής μου καριέρας» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του Ισπανού στόπερ.

Σχετικά Άρθρα