Πισπιρίγκου: Γιατί επέμενε να της επιστρέψουν το πανάκι της Ίριδας

 Πισπιρίγκου: Γιατί επέμενε να της επιστρέψουν το πανάκι της Ίριδας

Προβληματισμό προκαλεί το κίνητρο πίσω από το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου να πάρει πίσω το πανάκι της Ίριδας, που ήταν έξι μηνών όταν βρέθηκε ξαφνικά νεκρή στην κούνια της, στο σπίτι τους στην Πάτρα. 

Ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρεται στην κατάθεσή του στο πανάκι της Ίριδας, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να το θέλει πίσω για συναισθηματικούς λόγους.

Ωστόσο, η κατάθεση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρας, στις 10/10/2022 ανατρέπει τον παραπάνω ισχυρισμό. Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου εξήγησε στην κατάθεσή της τι ισχυρίστηκε η αδερφή της σχετικά με το αίτημά της να πάρει πίσω το πανάκι του βρέφους.

«Τότε δεν μου το είχε πει. Τώρα, όταν βγήκε στη δημοσιότητα το θέμα και το άκουσα και εγώ, τη ρώτησα γιατί και μου είπε ότι είχε ακούσει να συζητάνε κάτι ο κ. Ηλιάδης και η κ. Τσιόλα και φοβήθηκε ότι θα έκαναν κάτι περίεργο στο πανάκι. Επειδή ο κ. Ηλιάδης την είχε παραπέμψει σε ψυχίατρο και πίστευε η Ρούλα ότι είχε εμμονή μαζί της, που πράγματι είχε, όπως πίστευε και ο Μάνος, πίστευε ότι θα έκαναν κάτι περίεργο με το πανάκι», ανέφερε στην κατάθεσή της.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Live News”, εκείνο που πιθανολογείται είναι πως η Ρούλα Πισπιρίγκου αντιλήφθηκε ότι υπάρχουν εις βάρος της υποψίες για τους θανάτους των παιδιών και έκρινε πως ο πρώτος στόχος για να μην ενοχοποιηθεί ήταν να ζητήσει πίσω το πανάκι της Ίριδας.

Φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου: “Έστειλε το μήνυμα για να κρατήσει τον Μάνο”

“Εγώ έκανα παρέα με τη Ρούλα. Θεωρώ ότι το μήνυμα το έστειλε γιατί ήθελε να κρατήσει τον Μάνο. Προσπαθούσε να τον κρατήσει. Το μήνυμα είναι περίπου την ίδια περίοδο που έγιναν τα ανώνυμα τηλεφωνήματα σε εσάς. Της απάντησα στο μήνυμα, ο διάλογος μας ήταν μεγάλος.

Τα μηνύματα αυτά, όντως, ο Μάνος τα έμαθε πρόσφατα. Δεν μπορείς να κρύβεις στοιχεία, με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα. Σέβομαι ότι η διαδικασία στο ακροατήριο είναι σε εξέλιξη. Η μητέρα του Μάνου είναι μία γυναίκα ήπιων τόνων”, δήλωσε στην εκπομπή “T-live”.

Σχετικά Άρθρα