Νέα Ιωνία: Ταυτοποιήθηκαν 4 από τους 7 δράστες για τον θάνατο του 37χρονου – Στα Σεπόλια η έδρα της συμμορίας

 Νέα Ιωνία: Ταυτοποιήθηκαν 4 από τους 7 δράστες για τον θάνατο του 37χρονου – Στα Σεπόλια η έδρα της συμμορίας

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών που άνοιξαν πυρ μέσα σε καφετέρια της Νέας Ιωνίας, τα μεσάνυχτα της Τρίτης (21/2), με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας 37χρονος, που απλώς ήταν εκεί για να παρακολουθήσει αγώνα ποδοσφαίρου.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει ταυτοποιήσει 4 από τους 7 εμπλεκόμενους στον καβγά, οι οποίοι είναι γνωστοί στις Αρχές καθώς φέρονται να αποτελούν μέλη συμμορίας Αλβανών με ποινικό παρελθόν.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, φέρονται να έχουν ως αρχηγείο τους γνωστό κλαμπ στα Σεπόλια και κάποιοι από αυτούς έχουν εργαστεί ως σωματοφύλακες σε γνωστούς τράπερς σε όλη την Ελλάδα.

Οι Αρχές αναζητούν τρία ακόμα άτομα ώστε να ταυτοποιηθούν και να συλληφθούν όλοι τους, καθώς υπάρχει ο φόβος κάποιοι να επιχειρήσουν να διαφύγουν προς την Αλβανία.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται και δύο τζιπ. Το μαύρο πολυτελές που ήταν σταθμευμένο στη γωνία της καφετέριας καθώς και το ασημί με το οποίο φέρονται να διέφυγαν μετά τους πυροβολισμούς, αλλά στη συνέχεια εντοπίστηκε.

Επίσης, εξετάζονται και οι κάλυκες για να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλη επίθεση.

Σχετικά Άρθρα